Кралот Марко
Не прилепчанецот, ами Јас
- Член од
- 6 ноември 2008
- Мислења
- 3.969
- Поени од реакции
- 278
зошто да се бламира. ионака заговорниците на промена на името се маргинална група, вака конечно ќе им се затнат устите на тие со “„мек “став кон гејските педери“, а бидејќи се маргинална група како би можеле да извлечат корист.
башка мислам тогаш еу повеќе ќе не почитува, и ќе рече абе види овие не се заебавале, озбилни биле.
трето, еу не ни бега, тие не може да остават дупка на нејзината територија, не им е во интерес, под услов нели еу да опстане дотогаш
ама проблемот е што сите се залетал по еу како муви по гомна, тука мислам на балканскиве земји, па не можеш да ги разубедиш дека тоа не е рајот. туку се надевам во вацлав клаус
Јас реков дека ваквиот чекор кој ќе има последици за нашата земја (огромна психолошка тортура) мора да се направи темелно и сеопфатно со амин од сите оние релевантни фактори затоа што потоа треба нам да ни објаснат што, како и на каде. Јас и ти и уште десетина илјади можеби сме спремни за таков чекор знаејќи дека е најлегитимниот чекор што треба да се направи, но замисли си колку сме ранливи како народ од огромната психолошка војна што на секој чекор се води против нас и замислиси само колку ситни души има на високи позиции што со еден потпис можат да не уништат нас и сите пред нас што со дело и живот се бореле за нашата Македонија.