ETNICA & PLEIADIANS Live @ Club COLOSSEUM - Сабота 13.02.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
23:00-01:00 Sound Killah Progressive Intro
01:00-02:00 Eci & Dare
02:00-05:00 ETNICA vs PLEIADIANS

Карта купена и од моја страна. Само сакав да прашам дал има кандидати за при-парти во едно местенце со ефтино пиво :)
Нема музика, има телевизор, и храната е арна а пивото ладно.
Пред малку со Воткамиксс праевме муабет и најверојатно ќе идеме на таа варијанта :)

Утре купувам карта, и идемо у сабота, не се испуштаат Etnica, после толку пати конечно да дојдат во МК.

И да Тончи као шо спомна, добредојдени се фацки кои сакаат да мавнат пивце пред журка, и после идемо заедно на журка. :)

Абе луѓе да ве прашам нешто... Ќе се организира некоја собиранка, пошто мене многу ми се иде на журкава, а до сега не најдов некој што би ми правел друштво :nesum:. Еве сеа читам за тончи и водкамикс... Би ме примиле мене ако сакам да дојдам со вас? И да пишете кај е тоа местенце што го зборите?

Примаме клабери од целиот свет, и од сите форуми, и од ФБ и од све :)
Местото се вика Орион, и се наоѓа кај полицијата во Пролет (Кај Злате е комшија на местово). За секој случај прати број по ПП на мене и на Вотка.

Ќе има утре карти во предпродажба? Не стигнав денес да зеам, и дождов ме сјеба. :)

МАКС и МАУРИЦИО се веќе во Белград, вечерва имаат настап таму... Утре доаѓаат во Скопје... Спреметесе за најдобрата журка до сега со најдобриот бенд во живо ETNICA & PLEIADIANS...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom