Ај и ја да напишам некој збор...
Значи најпрво да кажам дека журкава ги надмина моите очекувања во многу полиња. Како прво не очекував толку многу луѓе на Psy-Trance журка во колосеум, ама ете, и тоа се деси. Имаше многу луѓе кои редовно си доаѓаат во Колосеум, па може не знаеле дека ќе има транс, ама па кога видов дека до крај беше полно... DAMN!!! Честитки до Еци и Даре за успешната журка. Редовно ги полните B2 и МКЦ, сега ви успеа и со Колосеум, на ред е Метрополис (а можеби и веќе сте го наполниле... не бев на Stay Connected Pt. 1

)
Anyway, еве ги моите Likes & Dislikes
- Незаборавна журка. Етника стварно ме изненадија со нивниот Сет. Имаше голема еуфорија и атмосфера. Стварно топоини
- Laser & Flash Show. Мене овие елементи многу голем мерак ми направија. Ретко ги гледам на транс журки, па сега ептен ми се свиѓеше што ги има.
- Солиден warm-up. Ми се свиѓеше преминот од Progressive на Psy, како најава за Етника и изборот на траки.
DISLIKES:
- Премалку место. Ова е една од работите што не ја очекував. Беше ЕПТЕН тесно на подиум, па морав да идам горе за да денсам на раат, без некој да ме бутка или да поминува пред мене.
- Недостаток на BASS. Ова всушност и не е ваша вина, ама стварно фалеа Woofer-и. Ќе беше многу подобро ако ги имаше, бидејќи нели, ова си е Psy-Trance. Си бара звучници со ниски тонови. B2 е место каде што го нема овој проблем :smir:
- Прелазите на Еци. Да не речам, беа очајни :nesum:. Стварно треба да поработи на mixing technique
PS:
Епа јас баш заради тоа и заради нивното однесување во предходните постови нема да одам, а со мене нема да одат и уште едно 15тина души, а ако го претвориш тоа во продадени пијачки и тие продадени пијачки ги претвориш во пари, гледаме во најмалце -500 до -600 евра. И се тоа заради 2 работи без кои што можело и у старт.
Да ти кажам право боље што не дојдовте... Уште вие фалевте таму во таа гужва...