ETNICA & PLEIADIANS Live @ Club COLOSSEUM - Сабота 13.02.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Eci & Dare
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај сеа да почнам:
прво ни Л од Лајв немаше, си беше обичен ДЈ сет на сите што беа таму,

второ, Еци немој да забораваш клизач дигнат на миксета, и научи да миксаш, иначе лошо звучи на подиум.
трето, Даре, не ти е некое оправдување тоа дека не се миксало фул он со прогресив, ако си добар ќе смиксаш и народно со драм енд бејс така да бркајте работа.

Nie se chudevme zashto tolku guzva i mnogu promet po shankovi, pa toa bil poznatiot Huanito ( a.k.a deni) so svoite drugarchina, sepak ne uspeale da odoleat i doshle na zabavata.

Epa vidi vaka drugarcke turcite vikale baba laze trap ne laze eve tuka imash sliki pa proceni dali bilo live ili dj set...

Ako se pravi dj set na syntovi NORD i VIRUS, Midi kontroler, studiski mixer itn... ondak mozebi bilo dj set.

Se nadevam dokolku imash barem malku dostoinstvo i sram posle ova gore ke se zasramish i nema tendenciozno da plukash po trudot koj nekoj go vlozil. Dokolku imash nekoja konstruktivna kritika ke bidesh dobredojden. Ama da otvorash nonstop novi useri i da plukash po nas kako organizacija i toa radi gluposti i bez argumenti da klevetish ne e vo red. Ako si imash kompleksi i frustracii te molam lechisi gi na drugo mesto i vo drugo vreme.

Blagodarime odnapred.

Pozdrav :smir:

Nie se chudevme zashto tolku guzva i mnogu promet po shankovi, pa toa bil poznatiot Huanito ( a.k.a deni) so svoite drugarchina, sepak ne uspeale da odoleat i doshle na zabavata.

Се викам Кире иначе, колку за твоја информација, плати си подобри кодоши, овие не си ја работат работата добро :pos2:

Epa cim bev prozvan,,, ajde... bratimi ne vredish ni 5 pari za mene za da se zamarm so tebe i sto tvojot trud sto necii mama i tato go plakjaat ... ko vtoro ... bash me zabole za toa sto ti praish ... ko treto me zabole stapot dali mislis deka sum ja i deka se zamaram so tee i so tvoite zurki ... ko cetvrto nauci da miksas zatoa sto stvarno e stramota pred etnica da puta nekoj "DJ" sto go zaborava klizacot i od koga ke ja "izmiksa" trakata... ko 5to ... imash tuka admini ... prasaj si i neka ti kazat dali imam poveke od eden user ... i ne si gi digaj akciite poso na zurkata ne dojdov zaradi tebe ili tvojata gopspoza ili pa za etnica... dojdov zatoa sto sakav da go vidam brane (soundkillah) i za da napraam kejf na nekoj sto mi e licno mnou blizok ... taka da ... odjebi i ostaj me na raat ...

Pozdrav

Za mixanje molimte da ne pravime muabet zosto ti beshe toj sto bese isfrlen poslem 5 minutno pushtane na zurka, druga stvar ako mislis deka si edinstven so imeto deni ondak bravo zivees vo iluzii :toe:, Kolku vredime sme dokazale na nasite zabavi ( site tie sto bile znaci deka ne poddrzuvaat i znaci deka vredime cim ne posetuvaat) fala ti i na tebe sto ne poddrzuvas so tvoeto prisustvo i sto na takov nacin dokazuvas deka vredime.
Zborovi se suvishni... edna slika 1000 zbora, nekoj si ja ima muvata na kapata ili e opsednat so nas pa tolku ekspresno izreagira na postot. I nemoj so takvi malograganski navredi valjda imas malku kultura i dostoinstvo da ne se sramis samiot sebesi so vakvi muabeti.

Aj ve molime Moderatori da ide pod kluc topikov, nema smisla tolku dobra zurka da ja userat nekoi personi...

:smir:

Македонска работа, само да се кењало ако е некој подобар од тебе.:tapp:Напраи ти поубаво пробиј се поубаво напуни го Колосеум па какај гомца.Затоа немаме ништо само да се плукало.Еци и Даре не те фатија за гуша и ти рекоа доаѓај у Колосеум.И еднаш да искакаш гомца ај имаш право.Не 2 недели по ред какате само аман веќе.

Наместо да се плука по конкуренцијата, подобро е да се направи нешто за да се достигне истата, бареј јас мислам така... Во тој случај ќе бидат сите задоволни, а во овој случај многу губи само една страна (се прашувам која) Сега баш поради тој е*ан клизач не била журката добра!? Јас прочитав овде многу позитивни коментари, односно дека журката стварно била екстра. Сега се поставува прашањето, дали да се верува на 99% од луѓето или на 1-2 од конкуренцијата која нема по што да плука, па ај ќе се фатиме за клизачот...

Стварно дебилна работа, сите одат на журка за да се журкаат и да си поминат убаво, нели?

И на крај, ниту сум бил некогаш на транс журка, ниту пак планирам да одам, ме заболе за Етника, Астрал и цела багра трансери и јуро трансери, сакав само да дадам еден неутрален коментар во врска со идиотските препукувања...

Како што кажав, носете добри имиња и сите ќе бидат задоволни, и вие како промотери, и публиката како најверен критикувач (позитивен и негативен)
Поздрав :smir:

Vaka sea edno info do site ... iskreno ic ne mi cue za zurkite sto gi organiziraat , nit imav namera da plukam po toa sto go praat .. poso ako sakav da plukam ke pisev uste odma posle zurkata ... bev obvinet za nesto sto nema vrska pa resiv da si kazam sto ja mislam vo vrska so toa ..

До сеа зборите мудрувате, а сеа наеднаш сите невини.

Сега баш поради тој е*ан клизач не била журката добра!?

Журката може била топ, али замисли го впечатокот што локалната подршка го остава врз гостите со такво миксање и запрашај се дали артисти од калибар на етника заслужуваат да бидат на таков лош начин најавени пред да им почне настапот.

Мене ме занима, колку треба да си ебено генијален да поврзеш 2 траки една после друга без да ги усереш?
Мислам, која филозофија е?
Факс треба да завршиш за "миксање" ?
Чуда некои опасни се?

Сељаци ебате, Сељаци.
Се расправаат кој боље миксал, ко за политика да расправаат.
Rocket scientists! Dynamite technicians!
Ма просто чуда правите, жими све еј! Све сами генијалци! :смајлишосеклања:

Бидејќи критиката се посра од серење, а публиката искрши кичма од играње. Ја затворам темата и журката ја прогласувам за успешна.
:locked:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom