Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E ako de, kako ke naucis nesto. Ne gledas deka tri cisti nemas. Muabetot ti e gde svi turci, tamu i mladi mujoВладе_Перу преправи си го никот од денес
И нас не ни е добро во главата штом два дена се објаснуваме за Еспресо или еКспресо
Да ме знај овој до мене шо лежи шо прам на форумов депортација не ми бега во истиот миг![]()

Imat be, ama ne bilo to toА имате ли дома експресен лонец?

Кој можи тебе да те убеди, ти црно викаш бело е и крајE ako de, kako ke naucis nesto. Ne gledas deka tri cisti nemas. Muabetot ti e gde svi turci, tamu i mladi mujo
A i ni to ne ti e tocno kako so mozis da zabelezis. Bukvalno niti eden validen argument so drzi voda ne prilozi. Niti eden.
Автоматски споено мислење:
Imat be, ama ne bilo to to![]()
Jas ti priloziv vidlivi dokazi i fakti, ti so prilozi ?Кој можи тебе да те убеди, ти црно викаш бело е и крај

Мене ми е доволен доказ во нашиот правопис дека е Еспресо а ти пред кооперација со полуписмени селандри можиш како сакаш да си го изговарашJas ti priloziv vidlivi dokazi i fakti, ti so prilozi ?
Osven taka site vikat, so patem receno i to ti e gresno, drugo apsolutni nisto. Ko ke vidis tebe nikoj ne mozi da te ubedi, ne mene. Pred faktite i bogovite molcat osven Stefka. Ta si se inaeti. Em suto em bode![]()
Ааа немој такој, и пава џан има тапију за назив, пошто е работаја петнаес године како шанкер.Jas ti priloziv vidlivi dokazi i fakti, ti so prilozi ?
Osven taka site vikat, so patem receno i to ti e gresno, drugo apsolutni nisto. Ko ke vidis tebe nikoj ne mozi da te ubedi, ne mene. Pred faktite i bogovite molcat osven Stefka. Ta si se inaeti. Em suto em bode![]()
Ваау која аристократија, бог те мазо. А навива за најселски клуб у сФет.Мене ми е доволен доказ во нашиот правопис дека е Еспресо а ти пред кооперација со полуписмени селандри можиш како сакаш да си го изговараш
Sigurno si go slusnal izrazot kad se seljak pokonduri.Ваау која аристократија, бог те мазо. А навива за најселски клуб у сФет.

Od site dokazi uste samo toj ti ostana, za site drugi te rasklatavme ko shupaМене ми е доволен доказ во нашиот правопис дека е Еспресо а ти пред кооперација со полуписмени селандри можиш како сакаш да си го изговараш

Не сум за ЈунајтедАаа немој такој, и пава џан има тапију за назив, пошто е работаја петнаес године како шанкер.
Автоматски споено мислење:
Ваау која аристократија, бог те мазо. А навива за најселски клуб у сФет.