Eспресо или Експресо?

Владе_Перу преправи си го никот од денес :ROFLMAO:
И нас не ни е добро во главата штом два дена се објаснуваме за Еспресо или еКспресо
Да ме знај овој до мене шо лежи шо прам на форумов депортација не ми бега во истиот миг:ROFLMAO:
E ako de, kako ke naucis nesto. Ne gledas deka tri cisti nemas. Muabetot ti e gde svi turci, tamu i mladi mujo :toe:
A i ni to ne ti e tocno kako so mozis da zabelezis. Bukvalno niti eden validen argument so drzi voda ne prilozi. Niti eden.
Автоматски споено мислење:

А имате ли дома експресен лонец?
Imat be, ama ne bilo to to :D

Последно уредено:
E ako de, kako ke naucis nesto. Ne gledas deka tri cisti nemas. Muabetot ti e gde svi turci, tamu i mladi mujo :toe:
A i ni to ne ti e tocno kako so mozis da zabelezis. Bukvalno niti eden validen argument so drzi voda ne prilozi. Niti eden.

Imat be, ama ne bilo to to :D
Кој можи тебе да те убеди, ти црно викаш бело е и крај

Кој можи тебе да те убеди, ти црно викаш бело е и крај
Jas ti priloziv vidlivi dokazi i fakti, ti so prilozi ?
Osven taka site vikat, so patem receno i to ti e gresno, drugo apsolutni nisto. Ko ke vidis tebe nikoj ne mozi da te ubedi, ne mene. Pred faktite i bogovite molcat osven Stefka. Ta si se inaeti. Em suto em bode :(

Osven taka site vikat, so patem receno i to ti e gresno, drugo apsolutni nisto. Ko ke vidis tebe nikoj ne mozi da te ubedi, ne mene. Pred faktite i bogovite molcat osven Stefka. Ta si se inaeti. Em suto em bode :(
Мене ми е доволен доказ во нашиот правопис дека е Еспресо а ти пред кооперација со полуписмени селандри можиш како сакаш да си го изговараш

Ааа немој такој, и пава џан има тапију за назив, пошто е работаја петнаес године како шанкер.

Мене ми е доволен доказ во нашиот правопис дека е Еспресо а ти пред кооперација со полуписмени селандри можиш како сакаш да си го изговараш
Ваау која аристократија, бог те мазо. А навива за најселски клуб у сФет.

Sigurno si go slusnal izrazot kad se seljak pokonduri.
Kompleksite zaebana rabota se ;)

Od site dokazi uste samo toj ti ostana, za site drugi te rasklatavme ko shupa :pos:
I koperacija se vika, ne kooperacija ;)

Ааа немој такој, и пава џан има тапију за назив, пошто е работаја петнаес године како шанкер.

Не сум за Јунајтед

Sigurno si go slusnal izrazot kad se seljak pokonduri.
Kompleksite zaebana rabota se ;)

Od site dokazi uste samo toj ti ostana, za site drugi te rasklatavme ko shupa :pos:
I koperacija se vika, ne kooperacija ;)
Ти и фенел самите си се клатате како шо ми изгледа.
И за сељак да се покондури треба прво од село да е, ама крив е тој рампата на дулије шо ја пушти не си ти крив

Ти и фенел самите си се клатате како шо ми изгледа.
И за сељак да се покондури треба прво од село да е, ама крив е тој рампата на дулије шо ја пушти не си ти крив
Nemoj be gradska , site ne isprska, lom ne napraj so ta plavata krv tvoja :pos:

Јас имам фобија од тоа чудо. Еднаш ми експлодира и сите компири се разлетаа низ кујната, а ја завршив со изгореници од втор степен :D
И јас имам слично искуство, само без изгореници, фала богу.

Ја имам мултикукер лонец, нема побезбедна работа. Идеален за манџиче.

Back
На врв Bottom