- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 19.238
- Поени од реакции
- 22.988
А и тие кои прават го варат со рачката за пареа така да не препорачувам.Многу од кафичите не прават турско кафе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А и тие кои прават го варат со рачката за пареа така да не препорачувам.Многу од кафичите не прават турско кафе.
Dali stvarno so cel um posle deset strani ova me prasvasЗа Макијато како треба да е на Македонски
Зошто погоре те прочитав дека за еспресо со млеко рече Макијато, е сега прашањето ми е следно :
Зошто еспресо го викаш еКспресо а Макијато Макијато со оглед дека Макијато потекнува од Италија и значи кафе со дамка, извалкано, кафе со млеко, во наш превод.
Бујрум Аристотел

Објасни зошто Макијато го викаш Макијато а Еспресо Експресо, просто е ко курацDali stvarno so cel um posle deset strani ova me prasvas
Colke bez majtap, ti si drvored![]()
Да се собереме прво жена да ти најдеме после лонцитеДа се собереме да и донираме за експрес лонец мултикукер. Да може да направи нешто а да не е бучкуруш за инстаграм каде меша лешници ореви авокадо маслинки и печеница.
Pa prosto e ko kurac ama za covek so prosecno Iq, za tebe ocigledno e kvantna fizika inaku nemase ni da prasasОбјасни зошто Макијато го викаш Макијато а Еспресо Експресо, просто е ко курац

Пак го заобиколи прашањетоPa prosto e ko kurac ama za covek so prosecno Iq, za tebe ocigledno e kvantna fizika inaku nemase ni da prasas![]()

I toa svesno oti e bescelno da ti se objasnuvaПак го заобиколи прашањето![]()

Не, туку немаш аргументи.I toa svesno oti e bescelno da ti se objasnuva![]()
Ete ti dadov nasoki, razraboti gi viugite malceНе, туку немаш аргументи.
Дури го пишеше ова бесцелно ќе објаснеше, така да седи, недоволен !

Свадбен подарок од кајганџии Еспрес лонец.Да се собереме прво жена да ти најдеме после лонците
I masina za espresoСвадбен подарок од кајганџии Еспрес лонец.