- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 19.238
- Поени од реакции
- 22.988
Кој те праша ?Ја имам мултикукер лонец, нема побезбедна работа. Идеален за манџиче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој те праша ?Ја имам мултикукер лонец, нема побезбедна работа. Идеален за манџиче.
Кој те праша ?
Епа добро бе дејче, што ќе да е, ем не од село ем силно искомплексирано?Ти и фенел самите си се клатате како шо ми изгледа.
И за сељак да се покондури треба прво од село да е,
Шо е муабетот со кортадото, еспресо со млеко, исто ти доаѓа, кафе корто е кратко еспресо, корто е кратко.Епа добро бе дејче, што ќе да е, ем не од село ем силно искомплексирано?
Обично прашање беше, кога се возбудивте, кога почна докажување колку сте космополити, брееј.
Па и ти со тоа кортадото, бог да чува. Не се резили така.
Не, туку ме чудиш, мислам во тенџере вариш манџа, за во лонци сите знајме.Што ти е гајле тебе. Љубомориш што ја имам лонец а ти не.
Е да де, ама ти види што напиша таму поназад. Кога јас реков дека во Шпанија е експесо. Оди чувај детето, не распаравај криви дрини, остај не ние оТсело ќе ја решиме енигмата.Шо е муабетот со кортадото, еспресо со млеко, исто ти доаѓа, кафе корто е кратко еспресо, корто е кратко.
Детето кузнај во кој сон еЕ да де, ама ти види што напиша таму поназад. Кога јас реков дека во Шпанија е експесо. Оди чувај детето, не распаравај криви дрини, остај не ние оТсело ќе ја решиме енигмата
Taka ispagja, aristrokratija.Градските плава крв имат ?

Deka vo pogresen lonec varis, treba vo espres lonec ne vo ekspres. Zato ti eksplidiraЈас имам фобија од тоа чудо. Еднаш ми експлодира и сите компири се разлетаа низ кујната, а ја завршив со изгореници од втор степен![]()

Kazav jas uste odma, pomodarstvoОд муабетиве што ги прочита отсеа па натамау за инат ќе го викам Експресо.
Ебате кафиќите што не знаат македонско кафе да сварат, па мора од жабарине кафиња да нудат.
А нашиве шо изиграваат лудило тука, у грчка убаво им е грчко кафе.

Чекај и за тоа ќе се отепаме сега, дали е Турско или МакедонскоА вие што не знаете дали е експресо или еспресо, зошто не си порачате турско кафе и да не се брукате вака пред јавноста?

Znaeme be, koj rece deka ne znaeme, ekspreso treba pravilno da bidi, ama od kaj bi znael ti, germaniziran egeec.А вие што не знаете дали е експресо или еспресо, зошто не си порачате турско кафе и да не се брукате вака пред јавноста?
TurskoЧекај и за тоа ќе се отепаме сега, дали е Турско или Македонско![]()

Многу се добри за готвење, ама од тогаш сама не готвам во таков лонец. Цела година имав белег.И јас имам слично искуство, само без изгореници, фала богу.
Да, ама ова е од на времето кога немаше мултикукери.Ја имам мултикукер лонец, нема побезбедна работа. Идеален за манџиче.
Не се изразувај така, 'некои' тука ќе помислат дека за патлиџани зборувашАвтоматски споено мислење:
Kazav jas uste odma, pomodarstvo![]()
За Макијато како треба да е на МакедонскиZnaeme be, koj rece deka ne znaeme, ekspreso treba pravilno da bidi, ama od kaj bi znael ti, germaniziran egeec.
Автоматски споено мислење:
Tursko![]()
Многу од кафичите не прават турско кафе.А вие што не знаете дали е експресо или еспресо, зошто не си порачате турско кафе и да не се брукате вака пред јавноста?