- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 2.802
- Поени од реакции
- 99
Dobro cool
nego muabetot mi e da kazam dur zena mi se tusira ...
toa erotoman u tvojot slucaj e super doduse
zasto ?
Pa tie sto i poveruvaat na takva osoba , koja ogovara koj kur ke ti se ????
Znaci prazni ...
e sea ako ti e samo za ebenje na takvite , ti namalue sansi doduse... jebem li ga ama pa od druga strana pa moze ke ti izleta nekoja kvalitetna koja ke sfati sto e rabotata
Ti si pametno dete i kao ke razmislis taa ti pravi usluga...
E sea na temata erotomani...
Jas ne znam nekoj erotoman kako vulgarno go pretstavivte da mu kazete izvini ali ne sakam da komuniciram so tebe i on posle toa da produzi , nego
problemot e vo neiskrenosta , nedirektnosta
se sotava mala doza na verojatnost ( pustanje voda ) i posle imalo demek erotomani
A tie sto kradat gakicki i posle ovakov odjeb al direkten e toa se veke manijaci !
I OD KAJ BE OVA EROTOMANI ?
demek onie od koi ne mozes da se otkacis oti mislat deka gi sakas ???
Za se si ima nacin , pravilen pristap direkten korekten ljudski i ke nema tie erotomani
nego muabetot mi e da kazam dur zena mi se tusira ...
toa erotoman u tvojot slucaj e super doduse
zasto ?
Pa tie sto i poveruvaat na takva osoba , koja ogovara koj kur ke ti se ????
Znaci prazni ...
e sea ako ti e samo za ebenje na takvite , ti namalue sansi doduse... jebem li ga ama pa od druga strana pa moze ke ti izleta nekoja kvalitetna koja ke sfati sto e rabotata
Ti si pametno dete i kao ke razmislis taa ti pravi usluga...
E sea na temata erotomani...
Jas ne znam nekoj erotoman kako vulgarno go pretstavivte da mu kazete izvini ali ne sakam da komuniciram so tebe i on posle toa da produzi , nego
problemot e vo neiskrenosta , nedirektnosta
se sotava mala doza na verojatnost ( pustanje voda ) i posle imalo demek erotomani
A tie sto kradat gakicki i posle ovakov odjeb al direkten e toa se veke manijaci !
I OD KAJ BE OVA EROTOMANI ?
demek onie od koi ne mozes da se otkacis oti mislat deka gi sakas ???
Za se si ima nacin , pravilen pristap direkten korekten ljudski i ke nema tie erotomani

sala ma sala )