- Член од
- 28 август 2007
- Мислења
- 308
- Поени од реакции
- 8
Ха ха,добра си,не ми се случило до сега али ОК,еве на пример околу папучето па полека се просирува кругот,а?На незапалено,лоша болка,која може да доведе да си го држиш во гаќи подолго време![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ха ха,добра си,не ми се случило до сега али ОК,еве на пример околу папучето па полека се просирува кругот,а?На незапалено,лоша болка,која може да доведе да си го држиш во гаќи подолго време![]()
Ха ха,добра си,не ми се случило до сега али ОК,еве на пример околу папучето па полека се просирува кругот,а?
slatka bolka??? ko tebe nekoj da ti gurne nesto nepodmackano....pa da vidis ti sto e direkt i slatka bolka...treba da bides nezen so zenite kalap4e.....inace nisto od sexsot.....:baeh:Слатка боооолкаааа![]()
Топ бе брат. Тебе не ти треба да гледаш порнич за да го измааш. Си пиша на Кајгана и опп мастурбацијаПа искрено едно нешто ме збудалува на едното нешто полудувам...орален секс или попознато како пушење...леле каков секс давам после добро пушење не си свесна...кога ми го пушат се осеќам како литиумска батарија која што е празна и после добро пушење се напунила и е спремна за работа...некако сексот не ми е без пушењето, главна предигра, нормално тука се додават плус чепкања грицкања и остали ствари...после добро пушење сум спремен се да правам...обожавам да враќам, пушење со лижење клиторис хммм...лиги ми течат во моментов што ми направивте вака рано по сабајле да се напалам ќе треба да идам до wc сега...поза 69 е стварно топ поза...лелел ми се приеба хехе не можам да поверувам, замисли си правам муабет за точки кој ме збудалуваат и комшијава во гаќиве полуде...идам до wc толку од мене![]()
vie zenite ste mnogu komplicirani na ovaa tema. koa probuvam da najdam nekoja zenska so ja pali se osekam kao kristofer kolumbo bre. edna ja pali koa ke ja fatis na polovina pa ke otides kaj druga i nea ke ja fatis na polovina pa ke ti se iznasmee zaso misli deka ja skokotkas. nie maskite sme ednostavni, imame edna erogena zona. duri e i foolproof i raste. sto i da mu pravite na k.. , maskoto ke se popali, mavaj, pljukaj, tepaj, drkaj i ke svrsi rabota. duri i da go gledas dovolno dolgo ke svrsi. toa e. jebiga