Ерогени зони

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Koja e vashata erogena zona sto najmnogu vi znaci? Odberete edna samo sto bi ja postavile na prvo mesto.

pa sakam jazikot na damata sekogas da se topi na mojot vrat sakam koga damata me dopira nezno so prstite na gradite , isto laboko se custvuvam koga ke slusnam vozdiska blisku do moeto uvo,sakam topli i nezni baknezi,sakam koga damata nezno ke gi dopre moite usni .........

hm

I mene mi se dopajga dishenjeto pokraj uvo ne vo nego, sakam koga me lazat mornici

mornici me lazat koga slusam kako nekoja se topi od moite dopiri kon nejze

Znaci dopirot na sto (ne mislam na organot) najmnogu te pali?

definitivno
sakam pregratka da pocustvuvam kako nekoe ladno utro koga ke se razbudis i samo da ja pregrnes .. i da go slusnes nejzinoto disenje da pocustvuvam toplina nis celoto telo koga ke ja pregrnam.....

Ерогени зони почнувајќи од горе надолу: увото (зад и во, јазик и дишење), вратот, пределот помеѓу градите и вратот (деколтето), брадавиците, горниот дел на грбот (благо гребење), страничните делови на стомакот, делот под стомакот (кај јајниците отприлика), меѓуножјето, внатрешноста на бутовите.

Саде ерогени зони сум била целата. :icon_lol:

ah.. samo use nekoj da se najde sto ke gi pogodi :D

Одличен коментар,за да ја надоврземе темата со други прашања.Како му оди на вашиот партнер со наоѓање на точките на вашето тело?Сте биле ли со некој кој неможел никако да ве запали,што и да направи е прав промашај?Дали од сите точки на телото имате некоја омилена,која ја фаворизирате и немате потреба од стимулација на останатите?

секоја жена е мало уметничко тело и треба да се посвети внимание на секој нејзин дел... шије ми га џура... ептен поетично сум настроена посабајлечки... инаку пош јас ко ива саде ерогени зони ми се има десено типот да не ме запали УОПШТЕ а се трудеше кутриот од петни жили ( поз до него, расположена сум утре да му варам кафе), а еден друг типац пак со поглед ме палеше... така што овој првиот беше чисто расочарување... инак неможе така да се фаворизира одредена точка... зависи од ситуација и све... рецимо во лифт неможе да ти бакнува стапала... ризично е по тебе а и по него.... забегав скроз

Дирек на клиторис,после секаде се зоните. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom