Ерогени зони

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
На незапалено,лоша болка,која може да доведе да си го држиш во гаќи подолго време:vozbud:
Ха ха,добра си,не ми се случило до сега али ОК,еве на пример околу папучето па полека се просирува кругот,а?

Ха ха,добра си,не ми се случило до сега али ОК,еве на пример околу папучето па полека се просирува кругот,а?

Па за да не ти се случи,јас ти укажувам:smir:
Сите други опции се добредојдени,јас гласам да се почне од грб:vozbud:

Можи,имам многу добра мапа за на грб,обично преферирам долга предигра,а во таа предигра сигурно ќе ги погодам сите точки,а можеби ќе најдам и нови. :)

ја отварам темава прв пат и да се уклопам читам: jас сакам 1,5 друг/а 6,4 и ај сеа разбери шо сакаат.
Затоа ај ке кажам што мене ме ’пали’ т.е ерогени зони (мислев дека се ерогенТни ама нема врска)

Најмногу ме пали кога некоја ме гали од половината на долу до натколеници.

А најмногу мразам кога ме каса некоја. Е тогаш ми расипува се

Премногу сум специфична кога станува збор за ерогени зони...се палам кога има гризење од негова а и од моја страна и да не заборавам кога го гребам по грб брррррррр...вратот и деколтето не ми се слаба точка, но се зависи од ситуација...но грбот уффффффффф во секоја ситуација ми е слаба точка...
И да само еден тип ми ја има погодено секоја можна слаба точка на моето тело...АЛАЛ НЕКА МУ Е :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Вчера ми докажаа која ми е најголемата ерогена зона.:icon_lol:
Boobs is all about the boobs.
:costumed3

Градите,вратот и најмногу од се кога исшушта крици пред да сврши:vozbud::drk:

vie zenite ste mnogu komplicirani na ovaa tema. koa probuvam da najdam nekoja zenska so ja pali se osekam kao kristofer kolumbo bre. edna ja pali koa ke ja fatis na polovina pa ke otides kaj druga i nea ke ja fatis na polovina pa ke ti se iznasmee zaso misli deka ja skokotkas. nie maskite sme ednostavni, imame edna erogena zona. duri e i foolproof i raste. sto i da mu pravite na k.. , maskoto ke se popali, mavaj, pljukaj, tepaj, drkaj i ke svrsi rabota. duri i da go gledas dovolno dolgo ke svrsi. toa e. jebiga

точки кој ме збудалуваат хмм

Па искрено едно нешто ме збудалува на едното нешто полудувам...орален секс или попознато како пушење...леле каков секс давам после добро пушење не си свесна...кога ми го пушат се осеќам како литиумска батарија која што е празна и после добро пушење се напунила и е спремна за работа...некако сексот не ми е без пушењето, главна предигра, нормално тука се додават плус чепкања грицкања и остали ствари...после добро пушење сум спремен се да правам...обожавам да враќам, пушење со лижење клиторис хммм...лиги ми течат во моментов што ми направивте вака рано по сабајле да се напалам ќе треба да идам до wc сега...поза 69 е стварно топ поза...лелел ми се приеба хехе не можам да поверувам, замисли си правам муабет за точки кој ме збудалуваат и комшијава во гаќиве полуде...идам до wc толку од мене :drk:

Па искрено едно нешто ме збудалува на едното нешто полудувам...орален секс или попознато како пушење...леле каков секс давам после добро пушење не си свесна...кога ми го пушат се осеќам како литиумска батарија која што е празна и после добро пушење се напунила и е спремна за работа...некако сексот не ми е без пушењето, главна предигра, нормално тука се додават плус чепкања грицкања и остали ствари...после добро пушење сум спремен се да правам...обожавам да враќам, пушење со лижење клиторис хммм...лиги ми течат во моментов што ми направивте вака рано по сабајле да се напалам ќе треба да идам до wc сега...поза 69 е стварно топ поза...лелел ми се приеба хехе не можам да поверувам, замисли си правам муабет за точки кој ме збудалуваат и комшијава во гаќиве полуде...идам до wc толку од мене :drk:
Топ бе брат. Тебе не ти треба да гледаш порнич за да го измааш. Си пиша на Кајгана и опп мастурбација :)...Инаку фразата пушење ја употребуваш како ја шо употребувам шмек:smir:

Инаку жени да знаете дека ерогени зони на шмекерот му се вратот, увцето и брадавиците. Да знаете на што да обрнете внимание ако дојдеме у близок контакт

vie zenite ste mnogu komplicirani na ovaa tema. koa probuvam da najdam nekoja zenska so ja pali se osekam kao kristofer kolumbo bre. edna ja pali koa ke ja fatis na polovina pa ke otides kaj druga i nea ke ja fatis na polovina pa ke ti se iznasmee zaso misli deka ja skokotkas. nie maskite sme ednostavni, imame edna erogena zona. duri e i foolproof i raste. sto i da mu pravite na k.. , maskoto ke se popali, mavaj, pljukaj, tepaj, drkaj i ke svrsi rabota. duri i da go gledas dovolno dolgo ke svrsi. toa e. jebiga

пишурииииииииии!!!!!!!!!- иако постар постов сеа го прочитав ,а Бога ми и се изнасмеав.

Интимна географија - само ќе речам :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom