eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
тебе ален те процитав како претседател на партија индо-македонска нели?
не можам да се зачленам немам доволно поени

Абе какво спомнување FYRM :tapp:

Сами кажувате некои имиња кога во светот некои немаат ни слушнато за тоа, бришете одма и пишувајте поактивно коментари да ги срушиме грците.

Don't you Fyrom me, call me by my name, call Macedonia...

Нешто како слоган против Грците...

да бе стварно што мешате RL и RL политика кога 99% нит имаат слушнато нит па ги интересира тоа што грциве си имаат проблем ако вреѓаат само праќајте тикети на админите и нека ги банираат. и ич за друго да не ви чуе...

Јас предлагам во краен случај ако небива да се постави како Macedonia за сите нека направат ако е можно во Грција да не пишува (само кај нив) South или што ти знам Macedonia а кај останатите Macedonia и ќе го сисаат :)

нас само како Macedonia или Republik of Macedonia да не стаат е доволно... после тоа,регионот од педерите ке го окупираме и готово...:vozbud::vozbud:

абе ако сте приметиле 99,99% од западните медиуми не пишуваат Macedonia. Напишете на yahoo/google news macedonia, после напишете FYROM или FYR Macedonia 1000 пати има повеќе артикли за Macedonia. FYROM ИЛи FYR сме само во грчки изданија на англиски јазик.
Плус ова е комерцијален сајт, нас како да не стават Грците пак ќе ја играат играва ама за нас не е исто како ќе не стават. Шо значи исто како Facebook, YouTube и разни сајтови и тука пак ќе бидеме eMacedonia.

тоа да се деси ќе биде дупешки до смрт :pos2: .. и тоа баш зае.....е :pos:

На админите им одговара да не пишат Macedonia бидејки грците ќе пробаат да не окупираат а ние ќе добиеме на тоа кога ќе се разгласи дека Македонија ќе ја окупираат и ќе имаме 2000+ нови играчи за една недела тоа е супер :)

На админите им одговара да не пишат Macedonia бидејки грците ќе пробаат да не окупираат а ние ќе добиеме на тоа кога ќе се разгласи дека Македонија ќе ја окупираат и ќе имаме 2000+ нови играчи за една недела тоа е супер :)

доста е еден од најглавниве портали да објави :vozbud:

доста е еден од најглавниве портали да објави :vozbud:

Кајгана се надевам дека ќе објави исто така сигурно ќе дојде помош како идивиди и останатите поголеми а исто така и blog.com.mk :)

Дајте да го донесеме theMac3donian од форумов на играва има да ги стопи од факти грциве :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom