Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде си толку сигурен, да не си видовит? Ќе гласаат тие барем 2 дена што биле на играва па ти ако сакаш 100 акаунти прави.
Зашто мислиш дека Скопје ќе се вика регионот кога никој до сега не спомнал такво нешто?
И да спомнал некој тоа ќе беше можно само ако имаше 4 или 5 региони(или 8 региони како во реалноста) ама пошто има уште 3 саати и најверојатно ќе бидат 3 региони, тогаш Скопје нема да може да се изгласа на цел еден регион шо опфаќа Скопје (сосе сите општини и села) плус Велес, Градско, Демир Капија, Кавадарци, Лозово, Неготино, Росоман, Свети Николе и Чашка.
Така е, демократија а не монархија или теократија!:smir:
Сега за сега не постои Македонија, кога ќе ни потврдат дека планираат земјата да ја внесат во играта, тогаш ќе се договориме. До тогаш, смирете страсти.
А како ќе ја внесат кога они кажаа кои информации се потребни а ние немаме ништо направено.
Одлучиле дека ќе ја внесат, со сигурност? Првпат од тебе го слушам ова. Ако е тогаш тоа така, продолжете со договарање, но на цивилизан начин. Смирено.