eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знае некој како да креира мсн канал за почетниците каде што ќе поставуваат прашања ама само за нив ми треба и секако 2-3 што ќе објаснуваат доколку треба ?

Ајсшутер напиша:
Знае некој како да креира мсн канал за почетниците каде што ќе поставуваат прашања ама само за нив ми треба и секако 2-3 што ќе објаснуваат доколку треба ?

Објаснување на играта и туторијали

Ај белким ќе собереме играчи.

Неможеш да кренеш зошто немаат они окупирано територии за да креваш востание тие се нивни оригинални региони ама затоа Турците нападнаа па може ќе направат нешто повеќе иначе партија да креираш чини 40 злато али подобро направете ТО на некоја политичка партија кандидирајте се за претседател во малите партии и може ќе победите.

Иначе човеков сигурно има дадено преку 1.000 евра видете го кога е регистриран колку медали има и колку злато и компании ..

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1570811
http://www.erepublik.com/en/organization/1608518

Човекот е милионер/милијардер во вистински живот и голема желба му е да биде претседател на Русија во ерепублик:tv:

Озбилно ова или само се зафркавате ?
поозбилно здравје
само не сака да се открие кој е но е милионер/милијардер
Во контакт сум со многу Руси и тие потврдија дека човеков е некој богаташ и фрла тешки пари на играва:vozbud:

поозбилно здравје
само не сака да се открие кој е но е милионер/милијардер
Во контакт сум со многу Руси и тие потврдија дека човеков е некој богаташ и фрла тешки пари на играва:vozbud:

Ќе му пишам "Can you donate me 500 gold, i will be back for 21313 years when i will be milioner" :pos:

Изгледа Роман Абрамович е чим аватар има таков :pos2:

Ќе му пишам "Can you donate me 500 gold, i will be back for 21313 years when i will be milioner" :pos:

Изгледа Роман Абрамович е чим аватар има таков :pos2:

Или “Can you donate me 500 gold, God will repay you" и одма дава....
Само страв ми е да не те праша дали кеш сакаш или со чек? Тоа ти ќе си одлучиш:jaj:

Ме интересира дали сакате друга битка да им помогнеме на србиве пример да удриме во последните 5-6 минути сите заедно барем да се собереме 50-тина души ќе се договориме во група креирана на мсн, ако сакате пишете тука ќе се потрудам да соберам што повеќе луѓе.

Ме интересира дали сакате друга битка да им помогнеме на србиве пример да удриме во последните 5-6 минути сите заедно барем да се собереме 50-тина души ќе се договориме во група креирана на мсн, ако сакате пишете тука ќе се потрудам да соберам што повеќе луѓе.

Count on me :)

Објаснување на играта и туторијали

Ај белким ќе собереме играчи.

Веќе има Скајп канал.....имате напишано претходно кое име треба да додадете.....

а од синоќа,до сега се приклучија околу 50 души..преку мојот линк....и гледам дека 90% од нив се активни...

Турците ке ги нападнат сите делови на Грција.
Сеа се нападнати Крит и Пелапонез.
А се чека на одлку на претседателот за напад на Атика,Македонија,Централна Грција..

НЕмозите да ги земете Грција има 10 во алијанса.

луѓе....може ли кандидатот сам за себе да гласа???? на избори?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom