eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас мислам дека ако за скоро не ја стават македонија треба сите да ја напушиме играта .

и јас исто мислам т.е јас сум сигурен дека ако не ни ја дадат македонија ќе се откажам од играта

стигна на фејс порака од една група за македонија кај шо се промовира ерепублик и емакедонија...ваљда ке се рашири ! ! !

стигна на фејс порака од една група за македонија кај шо се промовира ерепублик и емакедонија...ваљда ке се рашири ! ! !
Мора да се рашири...ако има поише активни играчи ке се додаде еМакедонија..

Го отварам сандечево и три пораки за Ерепублик со реферал линкови мене :pos2:

Епа браќа дојде време дојде час:vozbud:Напраив акаунт у грчка со еден другар и сакаме да креваме револуција,кој ја игра и е у грчка нека каже ќе праиме и политичка партија и организација:salut:а кој знае па као се крева револуција нека каже :smir:

Епа браќа дојде време дојде час:vozbud:Напраив акаунт у грчка со еден другар и сакаме да креваме револуција,кој ја игра и е у грчка нека каже ќе праиме и политичка партија и организација:salut:а кој знае па као се крева револуција нека каже :smir:

Неможеш да кренеш зошто немаат они окупирано територии за да креваш востание тие се нивни оригинални региони ама затоа Турците нападнаа па може ќе направат нешто повеќе иначе партија да креираш чини 40 злато али подобро направете ТО на некоја политичка партија кандидирајте се за претседател во малите партии и може ќе победите.

Иначе човеков сигурно има дадено преку 1.000 евра видете го кога е регистриран колку медали има и колку злато и компании ..

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1570811
http://www.erepublik.com/en/organization/1608518

Го отварам сандечево и три пораки за Ерепублик со реферал линкови мене :pos2:
Ајсшуте извини ама од кај да знам јас кој веќе ја игра играта ако кој нема слушнато! Досега 5-6 души ми пишаа за информации како да се вклучата така да ова е за доброто на сите!
поздрав

Ајсшуте извини ама од кај да знам јас кој веќе ја игра играта ако кој нема слушнато! Досега 5-6 души ми пишаа за информации како да се вклучата така да ова е за доброто на сите!
поздрав

Ок де јас не ни знам како ми пратиле некои кога ги немам во пријатели, инаку ок е иницијативата само ќе организирам јас подобро кој е заинтересиран нека се јави по пп да биде успешна акцијата, следи награда.

За отприлика саат време откако пратив пораката 27 се приклучиле преку мојот рефер линк! Колку од нив ќе станат активни времето ќе покаже ама ова е добар знак!

Луѓе знае ли некој шо е работата со вардарска Македонија?Каде е?Шо е?

Луѓе знае ли некој шо е работата со вардарска Македонија?Каде е?Шо е?

Егејскиот дел грците го преимениле Македонија сами се закопаа си кажуваат до каде ќе биде Македонија !

asdlhl.jpg

Турците ке ги нападнат сите делови на Грција.
Сеа се нападнати Крит и Пелапонез.
А се чека на одлку на претседателот за напад на Атика,Македонија,Централна Грција..

eве ти мапа
http://www.erepublik.com/en/map

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom