- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
оди на offer a gift не преку донатезначи пак некој нов bug :uvo: .... а да не пробав ќе му ги пратев 10 одеднаш за џабе...:nesum:
edit:
моја грешка...:kesa:
му ги донирав ... не е bug

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
оди на offer a gift не преку донатезначи пак некој нов bug :uvo: .... а да не пробав ќе му ги пратев 10 одеднаш за џабе...:nesum:
edit:
моја грешка...:kesa:
му ги донирав ... не е bug

Јас мислам дека ако за скоро не ја стават македонија треба сите да ја напушиме играта .
Мора да се рашири...ако има поише активни играчи ке се додаде еМакедонија..стигна на фејс порака од една група за македонија кај шо се промовира ерепублик и емакедонија...ваљда ке се рашири ! ! !
 Напраив акаунт у грчка со еден другар и сакаме да креваме револуција,кој ја игра и е у грчка нека каже ќе праиме и политичка партија и организација:salut:а кој знае па као се крева револуција нека каже :smir:
Напраив акаунт у грчка со еден другар и сакаме да креваме револуција,кој ја игра и е у грчка нека каже ќе праиме и политичка партија и организација:salut:а кој знае па као се крева револуција нека каже :smir:Епа браќа дојде време дојде часНапраив акаунт у грчка со еден другар и сакаме да креваме револуција,кој ја игра и е у грчка нека каже ќе праиме и политичка партија и организација:salut:а кој знае па као се крева револуција нека каже :smir:
Ајсшуте извини ама од кај да знам јас кој веќе ја игра играта ако кој нема слушнато! Досега 5-6 души ми пишаа за информации како да се вклучата така да ова е за доброто на сите!Го отварам сандечево и три пораки за Ерепублик со реферал линкови мене :pos2:
Ајсшуте извини ама од кај да знам јас кој веќе ја игра играта ако кој нема слушнато! Досега 5-6 души ми пишаа за информации како да се вклучата така да ова е за доброто на сите!
поздрав
Луѓе знае ли некој шо е работата со вардарска Македонија?Каде е?Шо е?

а со вардарот шо е?
шо се десило?