eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И преку мојот линк се приклучиле над 60 души од кој 3-ца има со 3 ти левел и 5-6 втори левел! другите немаат ни аватар ставено!

а да не знае некој зошто не можам да влегувам во некои профили ми вика упс нешо сори серверот...тинтири минтири...

и уште едно зошто кога ќе кликнам на Македонската партија во Турција не ми ја дава туку ме враќа во хоум??? а другите партии можам да ги видам

Спремам уште една иницијатива во врска со Македонија па вака ми требаат овие информации кој може да состави нешто вакво нека ми прати приватна .. овие работи се потребни за апликација разговарав со админите.

* number of visits from that country to eRepublik
* geographical position of that country (connections with other countries)
* real life stats about that country (political regime, Internet users, etc)

И предлог за мапа која мислите дека би било најдобро и дајте име на регионите нормално ...

Мапа 1 ..

1ndn.gif

Мапа 2 ...

2ypy.gif

Мапа 3..

3.gif

Мапа 1 ќе биде најдобра.
1ndn.gif

Инаку за тоа географска положба. Се граничи со Бугарија, Грција, Албанија и Србија. (најверојатно ова го бараат)

Име на регионите кажете, инаку и јас гласам за ова или пак за мапа 2 која има 4 региони ..

Јас мислам најдобра е втора мапа оти има повеќе региони.Во РЛ сите региони се доста богати со ресурси (за разлика од 3-та каде 2 богати региони се заедно) така да и тука ќе бидат релативно богати со ресурси.А и подобра е за ако ни прават ТО да имаме повеќе региони.Така да втора е најдобра според мене.

За мапа 1 би биле Вардарска, Источна и Западна Македонија. Најпросто. За мапа 2 знам само тој плавиот регион како би можел да се вика. Пелагонија.

Јас мислам најдобра е втора мапа оти има повеќе региони.Во РЛ сите региони се доста богати со ресурси (за разлика од 3-та каде 2 богати региони се заедно) така да и тука ќе бидат релативно богати со ресурси.А и подобра е за ако ни прават ТО да имаме повеќе региони.Така да втора е најдобра според мене.

Ако прават ТО за нив е подобро да има повеќе региони .. плус помалку пари за defense system како и болници ..
За мапа 1 би биле Вардарска, Источна и Западна Македонија. Најпросто. За мапа 2 знам само тој плавиот регион како би можел да се вика. Пелагонија.

После ќе им земеме и на грците региони и ќе имаме повеќе :pos:

Плавото пелагонија,Белото Повардарие,Црното поим немам али ќе измислиме и тоа на исток Источна Македонија.

Мапа 3..

3.gif

оваа ми е некако најбалансирана!
црниот регион! Skopje-Kumanovo region
белиот регион! Ohrid-Polog region
плавиот регион! Pelagonia-Povardarie region
сивиот регион! Eastern Macedonia

Грдо изгледа така пример Ohrid-Polog region само едно име треба ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom