eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па кој ги бара тука да останат во Турција само нека земат државјансво да можат во Индонезија и после пак назад.

Зошто да не сме доволно доста е само по еден член да се кандидира во земја каде што има партија и не се кандидирал никој, има 60 земји таман ние имаме повеќе играчи ..

Убаво вика Ајсшутер, зимајте турско државјанство, во големите сили тешко може да влијаеме нема ни да не погледнат, но ако сме со турција они може да лобираат за нас кај Индонезија Унгарија и сл. Дур не сме се испокарале зимајте турско државјанство и не летајте многу

Јас се откажав :(

Гледам не разбираат чим сакаат таму подршка нека ја бараат јас изглегов од партија и сега најверојатно Boyan со најголем експириенс автоматски ќе биде поставен али веќе не ме интересира тргам во друга земја па сега.

Третата светска војна е завршена ?

Јас се откажав :(

Гледам не разбираат чим сакаат таму подршка нека ја бараат јас изглегов од партија и сега најверојатно Boyan со најголем експириенс автоматски ќе биде поставен али веќе не ме интересира тргам во друга земја па сега.

Третата светска војна е завршена ?
Не играш веќе?

луѓе......да дадеме по 1кг злато..и да стаиме реклама на играва....за еМакедонија??? ајде кој сака нека пише...

треба 1кг злато за 10 000 импресии.....

За дружење и муабетење во врска со играта, помош за почетници и договарање стратегија, создадена е скајп конференција kоја во моментот брои 8 еМакедонци но се надевам бројот да се зголеми. Секој кој сака да се приклучи нека го контактира terakliker преку скајп. Позз

луѓе......да дадеме по 1кг злато..и да стаиме реклама на играва....за еМакедонија??? ајде кој сака нека пише...

треба 1кг злато за 10 000 импресии.....

ја ставив реклама откако го видов она со Малта. рекламата за Малта очигледно делува зошто стигнаа на 5 место.

се надевам ќе ви се допадне, треба 15.300 пати да се прикаже

Add eMACEDONIA Movement! VOTE!!!!!

Republic of Macedonia
Population: 2,114,550
Official language:Macedonian
Internet penetration: 44%
http://erepublik.ws/suggest/country-macedonia-26

a koe mesto sme za da ne adnat??

абе на прво место сме ама тоа не е официјален сајт, ама ај...
нека купи некој од нас да речеме gold со реални пари да видите како одма ќе не стават а вака не нема на PayPal и ги боли... има земји со помалце играчи па имаат држави

ако си во Хрватска стави ме пријател lazarosaMKD имам нешто ситно пари од времето кога бев во еХрватска да ти ги донирам..

ја ставив реклама откако го видов она со Малта. рекламата за Малта очигледно делува зошто стигнаа на 5 место.

се надевам ќе ви се допадне, треба 15.300 пати да се прикаже

Add eMACEDONIA Movement! VOTE!!!!!

Republic of Macedonia
Population: 2,114,550
Official language:Macedonian
Internet penetration: 44%
http://erepublik.ws/suggest/country-macedonia-26

супер е....сеа баш ја видев....супер и слика си стаил :)

браос......значи си дал 1.5кг злато така?

супер е....сеа баш ја видев....супер и слика си стаил :)

браос......значи си дал 1.5кг злато така?

За да направиме 1800+ гласови на мојот весник и 400+ гласови на Suggest јас дадов 4 злато тогаш затоа толку брзо дигнавме гласови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom