Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
fala za 6 te wellnes ako zmoe uste nekoj dami dade deka imam 36 za da moze da se boram falacreator_92 напиша:e luge fativ 5 lvl mi treba ova wellnes acc:creator_92 indonezija oblast java aj amlce pomosh za wellnesot
e luge fativ 5 lvl mi treba ova wellnes acc:creator_92 indonezija oblast java aj amlce pomosh za wellnesot
fala za 6 te wellnes ako zmoe uste nekoj dami dade deka imam 36 za da moze da se boram fala
fala lugemn
Абе добро али по што оценуваш јак играч? По тоа колку време игра,по левелот,по тоа колку ја разбира играва, по тоа колку е добро интегриран по што? Еве нека се испрати порака до сите македонци што ги знаете во играва.Ако може праќајте ја оваа порака.И така тие што ќе ја праќаат нека рапортираат кој како одговорил.почекајте да видиме поискусните и појаките членови што ке кажат...имаме и ние јаки членови..
Епа затоа к** ќе ја добиеш еМакедонија и затоа ќе знаеш како да ја водиш.Не одете во јебена турција, не правите партии, не се глупирајте, АМАН веќе!
Седите кај што се и чекајте eMacedonia. Јас да работа за турски гз, неам намера.
Па болје за нив да работиш одколку за индонзици. Турците барем нешо ке ни помогнат во све не поддржуваат а другите кој? На кој претцедател во ерепаблик си видел македонско знаме освен на тучин?Не одете во јебена турција, не правите партии, не се глупирајте, АМАН веќе!
Седите кај што се и чекајте eMacedonia. Јас да работа за турски гз, неам намера.
Грешка имавПа болје за нив да работиш одколку за индонзици. Турците барем нешо ке ни помогнат во све не поддржуваат а другите кој? На кој претседател во ерепаблик си видел македонско знаме освен на тучин?