eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas sam u Romanija i zimam dobra plata so mal skill 1.5 land zimam odprilika 4 ron-a:vozbud:

Некој што живее во Хрватска, нека ме цитира за да му пратам 0.21HRK. Ми стојат за џабе, ми параат очи, а немам за што да ги искористам. :)
:helou:
ХАхахахахахах,јас живеам во Хрватска лол.........никот ми е Stjepan Pokupec :D

Колку луѓе има тука што играат во Хрватска??

И јас сум во Хрватска... nick Filip II...

------------------------

А пред 17 дена пратив порака до администрацијата на eRep со предлог за отварање на MKD мапата, па еве денес каков одговор ми стигна...[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]

"Hello,

Thank you for your message! Your suggestion will be analyzed by the Development Department.

Regards,
The eRepublik Team"

џабе потрошив пола саат на склопување добра порака :)...

... иначе прочитав коментар некоја страна поназад, дека е рано да бараме држава... па еве како одговор, ќе цитирам ( по втор пат ) искусен хрватски граѓанин што има учествувано во создавањето на неговата држава...

"
[/FONT]Sama izrada država na eRepubliku traje mjesecima[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]"
[/FONT]

За сите почетници или тие што сакаат побргу да качуваат левели ви препорачувам да се преселите во романија или индонезија во регион со Q5 hospital нормално бидејќи секој ден има битки

Повелете аватарот за сите Македонци
2qncqpv.jpg

Да не ме сватите погрешно, не го направив јас аватарот само го постирав. Не ги земам авторските права. :)
Ставено и гласано за еМакедонија.
И не му реплицирајте на Вацлав, не глеате дека намерно провоцвира за да не ни дадат држава.

Кај е бе Овердрајв малку да ве искара!? :)
Абе почекајте малку, не правете глупости, РАНОО е уште за еМакедонија, ранооо, со што ќе иде напред државата со одвај 150 души, со 30- 40 души со 15-16 левел!?
Стрпете се, има време!

Барам заем од 20 голд!
Сакам да отворам фирма за железо во индонезија. Ќе ми требаат работници со ланд скил кој би сакал нека ми пише.
daskalot
Druze jas imam 4 land skill pisi da se dogovorime..poz

За 2-3 дена ќе фанам и јас 16-ти левел.
Инаку пиши ми и мене Кико колку ќе дадеш плата со 4.16 скил.

Кај е бе Овердрајв малку да ве искара!? :)
Абе почекајте малку, не правете глупости, РАНОО е уште за еМакедонија, ранооо, со што ќе иде напред државата со одвај 150 души, со 30- 40 души со 15-16 левел!?
Стрпете се, има време!

Не знам дали сте приметиле, али играва е малку досадна и глупа ( во споредба со останатите on-line игрици )... повеќето ја играме поради тоа што сме собрани куп македонци со желба што поскоро да добиеме држава и да почнеме сами за себе да играме, а не за романија, индонезија итн...

така да, ако не се избориме во поскоро време за држава, eRep еуфоријава ќе се стиши и ќе престане порастот на регистрирани македонци...

ааа 6ти лвл...дај кажете како да идам да се тепаммм...идам на тоа Бекејм а регрут или солџер беше, и ми вика имаш тренирано...

Не знам дали сте приметиле, али играва е малку досадна и глупа ( во споредба со останатите on-line игрици )... повеќето ја играме поради тоа што сме собрани куп македонци со желба што поскоро да добиеме држава и да почнеме сами за себе да играме, а не за романија, индонезија итн...

така да, ако не се избориме во поскоро време за држава, eRep еуфоријава ќе се стиши и ќе престане порастот на регистрирани македонци...

ја затоа се регистрирав, да се избориме за еМакедонија!

а да...како да го покачам велнесот?? 33,7 иам...

Покачување на велнес

Секој ден јадеш. Со јадење се покачува.

освен со јадење се зголемува и со праќање на гифтови, односно примање....или пак можеш да си купиш велнес бокс, со 10 велнес за 2 злато( не ти препорачувам) бидејќи можеш и да си купиш 10 гифтови, и да ги дадеш на некој да ти ги даде:helou:

Дечки, не знам зашто брзате толку. Други држави, како Хрватска или Србија, биле додадени месеци откако било побарано, т.е. откако се собрала голема маса на играчи од овие земји.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom