eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:)

Зошто се брзаме ние толку за еМакедонија ајде вака да направиме првен да отвориме неколку фирми во неколку држави да земиме од тоа голд секој нов играч да ни кажува на нас и да земиме некој голд и од тоа за да можеме подоцна да ја издржуваме нашата држава :)

Повелете аватарот за сите Македонци
2qncqpv.jpg

Да не ме сватите погрешно, не го направив јас аватарот само го постирав. Не ги земам авторските права. :)

Која е темата ако може каде што срби правеле signed за Македонија ?
^
Не го ставам јас како прво не сме ни влезени таму па да го поставувам.

Почнаа србите да пишуваат signed на нашата тема.

А некој да пише порака на некој повлијателен србин за размена на гласови? Да биде помасовно...

Која е темата ако може каде што срби правеле signed за Македонија ?

Овде се потпишуваат
Код:
http://www.erepublik.com/en/forum/topic/96175/add-new-country-macedonia/18

во темата на ерепублик форумот Do not add North Korea некој Jesse напишал

Signed. New Zeland-Armenia-Macedonia are the most logical nations to add.
а во грција живее.

Koga jade Citizenot

cITIZENOT JADE VO 7:45 CASOT PO IGRATA A PO NASE VO 16:55

Mojo gazda mi prati 2 leba:vozbud:

Што е разликата помеѓу купување и креирање на компанија?
Да купиш е двојно поевтино ама претпоставувам кога ќе дадеш 20 голд ке имаш и нешто пари во фирмата да ги плаќаш вработените а ако купиш веројатно ќе останеш со празна каса НЕ?

kompanija....

Што е разликата помеѓу купување и креирање на компанија?
Да купиш е двојно поевтино ама претпоставувам кога ќе дадеш 20 голд ке имаш и нешто пари во фирмата да ги плаќаш вработените а ако купиш веројатно ќе останеш со празна каса НЕ?

Друже ако отвараш фирма неге у Индонезија, кажи на форумов, да се вработиме кај тебе, или ако треба да помогнеме со злато, за да не трошиме пари на други луѓе, туку тука да се вртат парите помеѓу нас.....

Еве сум и ја .... Вчера не бев у Ск ама ми играше турчинот :) И да се пофалам имам 19 голд :) Добро иде за 3-4 дена факам 16 левел :)

Јас сум левел 16 44 голд и 500 РОН:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom