StifleR_MK
Makedonec do Daska:D
- Член од
- 9 мај 2009
- Мислења
- 101
- Поени од реакции
- 1
Jas sam u Romanija i zimam dobra plata so mal skill 1.5 land zimam odprilika 4 ron-a

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ХАхахахахахах,јас живеам во Хрватска лол.........никот ми е Stjepan PokupecНекој што живее во Хрватска, нека ме цитира за да му пратам 0.21HRK. Ми стојат за џабе, ми параат очи, а немам за што да ги искористам.
:helou:
ХАхахахахахах,јас живеам во Хрватска лол.........никот ми е Stjepan Pokupec![]()
Колку луѓе има тука што играат во Хрватска??
Ставено и гласано за еМакедонија.Повелете аватарот за сите Македонци
![]()
Да не ме сватите погрешно, не го направив јас аватарот само го постирав. Не ги земам авторските права.![]()
Druze jas imam 4 land skill pisi da se dogovorime..pozБарам заем од 20 голд!
Сакам да отворам фирма за железо во индонезија. Ќе ми требаат работници со ланд скил кој би сакал нека ми пише.
daskalot
Кај е бе Овердрајв малку да ве искара!?
Абе почекајте малку, не правете глупости, РАНОО е уште за еМакедонија, ранооо, со што ќе иде напред државата со одвај 150 души, со 30- 40 души со 15-16 левел!?
Стрпете се, има време!
Не знам дали сте приметиле, али играва е малку досадна и глупа ( во споредба со останатите on-line игрици )... повеќето ја играме поради тоа што сме собрани куп македонци со желба што поскоро да добиеме држава и да почнеме сами за себе да играме, а не за романија, индонезија итн...
така да, ако не се избориме во поскоро време за држава, eRep еуфоријава ќе се стиши и ќе престане порастот на регистрирани македонци...
Секој ден јадеш. Со јадење се покачува.а да...како да го покачам велнесот?? 33,7 иам...
Секој ден јадеш. Со јадење се покачува.