Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас да ви се пофалам денес 15 ка кренави над 4 скил на работа , и тоа сакав да прашам за над 4 скил колку плата треба да земам од прилика , зошто во моментот земам 13
![]()
ако си во Романија со 4 скил можеш и 20 РОН да зимаш
епа зошто не го користеш тоа оружје,само 1 си се борелМене газдата не ми ја зголемуваше, ама јас му пишав и почна да ми ја зголемува....иначе пари не трошам за ништо веќе, односно трошам за храна 2-3 пати неделно, газдата ми купува храна, а понекогаш знае и да фрли некое оружје:helou:
Јас сум во Pоманија и земам 23 РОН имам 4.36 скил Land.
епа зошто не го користеш тоа оружје,само 1 си се борел
Јас сум во хрватскаКолку луѓе има тука што играат во Хрватска??
Кога би отворал фирма во индонезија кој тип на фирма мислите дека би бил добар за да нрапаравам една?
btw има q5 bolnica и q5 defense sistem во
Indonesia
Karnataka
За сите што сакаат да се селат во индонезија.
Колку левел си и колку зимаш првен кажи.
Инаку ќе му пишеш порака на газдата ако сакаш повеќе.
Јас да ви се пофалам денес 15 ка кренави над 4 скил на работа , и тоа сакав да прашам за над 4 скил колку плата треба да земам од прилика , зошто во моментот земам 13
![]()
Ќе кликнеш на фирмата кај твојот профил кај што работиш и после има Send Message.Pa.. 8 level sam i zimam 2.75 RON
A i kako da mu pisam na gazdata ????
StifleR_MK напиша::nesum::nesum::nesum::nesum::salut::salut::salut::salut::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:
Почнаа србите да пишуваат signed на нашата тема.