eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас да ви се пофалам денес 15 ка кренав :) и над 4 скил на работа , и тоа сакав да прашам за над 4 скил колку плата треба да земам од прилика , зошто во моментот земам 13 :toe:

Во романија ако си треба да зимаш одприлика 15-17 зависи со колкав вилнес.

Мене газдата не ми ја зголемуваше, ама јас му пишав и почна да ми ја зголемува....иначе пари не трошам за ништо веќе, односно трошам за храна 2-3 пати неделно, газдата ми купува храна, а понекогаш знае и да фрли некое оружје:helou:

Јас да ви се пофалам денес 15 ка кренав :) и над 4 скил на работа , и тоа сакав да прашам за над 4 скил колку плата треба да земам од прилика , зошто во моментот земам 13 :toe:

ако си во Романија со 4 скил можеш и 20 РОН да зимаш

Мене газдата не ми ја зголемуваше, ама јас му пишав и почна да ми ја зголемува....иначе пари не трошам за ништо веќе, односно трошам за храна 2-3 пати неделно, газдата ми купува храна, а понекогаш знае и да фрли некое оружје:helou:
епа зошто не го користеш тоа оружје,само 1 си се борел

Јас сум во Pоманија и земам 23 РОН имам 4.36 скил Land.

јас зимав 22 со 4,00 скил

Колку луѓе има тука што играат во Хрватска??

Кога би отворал фирма во индонезија кој тип на фирма мислите дека би бил добар за да нрапаравам една?

btw има q5 bolnica и q5 defense sistem во
Indonesia

Karnataka

За сите што сакаат да се селат во индонезија.

Кога би отворал фирма во индонезија кој тип на фирма мислите дека би бил добар за да нрапаравам една?

btw има q5 bolnica и q5 defense sistem во
Indonesia

Karnataka

За сите што сакаат да се селат во индонезија.

фирма за IRON оти таму има многу ресурси на IRON.

Пиши ми порака нека ти дава најмалку 20 да побараш јас толку зимав во Романија со 4.2+ скил ако нејќе напушти ја фирмата и ќе си најдеш во Job Market подобра.
Pa.. 8 level sam i zimam 2.75 RON
A i kako da mu pisam na gazdata ????
Ќе кликнеш на фирмата кај твојот профил кај што работиш и после има Send Message.

Почнаа србите да пишуваат signed на нашата тема.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::toe::toe::toe::toe::nesum::nesum::nesum::nesum::salut::salut::salut::salut::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:

StifleR_MK напиша:
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::toe::toe::toe::toe::nesum::nesum::nesum::nesum::salut::salut::salut::salut::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss::sekss:

izvinete za ova nz so e :(

Почнаа србите да пишуваат signed на нашата тема.

Sea site Makedonci i Sribi ke pisuvaat signed ke ne podrzaat oni a i nie niv treba da gi podrzime koga ke im treba pomos:helou::salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom