eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ako ima nekoj da mi prate gift mi treba da ka4am Wellness imam 30 a mi trebaat 50 pls pomagajte Nikot mi e:StIFleR_MK POMAGAJTE
ај ја ќе ти пратам сеа некој гифт....али шо ќе ти е 50 велнес ??

Wellness

Ako ima nekoj da mi prate gift mi treba da ka4am Wellness imam 30 a mi trebaat 50 pls pomagajte Nikot mi e:StIFleR_MK POMAGAJTE

Види вака сеа друже.....поише од 10 велнес преку гифтови не можеш да добиеш во текот на 1 ден....плус тоа, не ти требаат 50, ти требаат 40 велнес поени за да можеш да отидеш да се бориш. Кога ќе се вратиш од војна, излечи се и ќе имаш 80 велнес...само гледај да отидеш некаде кај што има q5 болница....:jaj:

Види вака сеа друже.....поише од 10 велнес преку гифтови не можеш да добиеш во текот на 1 ден....плус тоа, не ти требаат 50, ти требаат 40 велнес поени за да можеш да отидеш да се бориш. Кога ќе се вратиш од војна, излечи се и ќе имаш 80 велнес...само гледај да отидеш некаде кај што има q5 болница....:jaj:

brat tnx za giftovite jas sam vo banat ima bolnica od q5 ama dns se zaebav mi otide velnse pod 40 i nemozev da se izle4am zatoa mi treba povise sea imam 34.67 mi trebaat uste 6 tnx na site sto ke prataat Nickot mi e StIFleR_MK

Можеш,ако не си се лечел веќе еднас денеска.Ако си се борел денес веќе и се имаш лечено неможес,баш како во вистинска битка само што тука не се зазимаат провинции и немора да се селиш никаде.

lele so napraviv se borev 2 pati i zaboraviv da se izle4am sega imam 30 welnes :(
aj ako moze nekoj neka prate gift skorpi mi e nikot vo hrvatsaka sum ;)

Ако си се борел значи ќе можеш да се лечеш. Вез разлика дали ти е 30 или 90 велнес можеш да се лечеш кога си се борел. Ако пред тоа си се борел. Си се излечил и пак си се борел до 30 е тогаш не можеш да се лечиш.

lele so napraviv se borev 2 pati i zaboraviv da se izle4am sega imam 30 welnes :(

Добро незнам како до толку не разбирате што како. Првиот пат коа ке стигнеш до 4 лвл имаш на 40 велнес ако се храниш добро. Потоа се тепаш еднаш и се лечиш во Q5 болница и оп 80 велнес. Идеш следен ден се тепаш 3 или 4 пати и пак се лечиш и сеа имаш или 90 или 100 велнес потребни за да не те бркаат работа. И потоа си се тепаш секој ден дур не стигнеш со велнесот помеѓу 40 и 50 за да можеш да се лечиш а пак да бидеш над 90 велнес.

Ти пратив 3 гифта q1,неможам повеќе пари неам,ми требаат. :D

ти пратив ја сеа уше 4 гифта...имаш 40 велнес сеа
и пази друг пат
позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom