DracevoTheCity
Чиста Македонија !
ај ја ќе ти пратам сеа некој гифт....али шо ќе ти е 50 велнес ??Ako ima nekoj da mi prate gift mi treba da ka4am Wellness imam 30 a mi trebaat 50 pls pomagajte Nikot mi e:StIFleR_MK POMAGAJTE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ај ја ќе ти пратам сеа некој гифт....али шо ќе ти е 50 велнес ??Ako ima nekoj da mi prate gift mi treba da ka4am Wellness imam 30 a mi trebaat 50 pls pomagajte Nikot mi e:StIFleR_MK POMAGAJTE
Ako ima nekoj da mi prate gift mi treba da ka4am Wellness imam 30 a mi trebaat 50 pls pomagajte Nikot mi e:StIFleR_MK POMAGAJTE
Види вака сеа друже.....поише од 10 велнес преку гифтови не можеш да добиеш во текот на 1 ден....плус тоа, не ти требаат 50, ти требаат 40 велнес поени за да можеш да отидеш да се бориш. Кога ќе се вратиш од војна, излечи се и ќе имаш 80 велнес...само гледај да отидеш некаде кај што има q5 болница....:jaj:
Ама не може пак да се лечишЗа сите што се во некоја од земјите на атлантис,имаме тренинг битка
http://www.erepublik.com/en/battles/show/6476
идете факајте експириенс.![]()
lele so napraviv se borev 2 pati i zaboraviv da se izle4am sega imam 30 welnes
aj ako moze nekoj neka prate gift skorpi mi e nikot vo hrvatsaka sum![]()
Ти пратив 3 гифта q1,неможам повеќе пари неам,ми требаат.lele so napraviv se borev 2 pati i zaboraviv da se izle4am sega imam 30 welnes
ти пратив ја сеа уше 4 гифта...имаш 40 велнес сеаlele so napraviv se borev 2 pati i zaboraviv da se izle4am sega imam 30 welnes
Пиши му на газдата да ти ја зголеми. :wink:Kako da baram pogolema plata?:uvo:
Kako da baram pogolema plata?:uvo:
Kako da baram pogolema plata?:uvo: