eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми дава плата 20+ рон за два дена ми испаѓа по еден голд.

Абе Романија ја смалиле некако само 22 региони има,ослабела нешто ајде сите во Индонезија
Абе прчки ја направи индонезија романија имаше 10 борби во кои сите во индонезија победи :D а јас сум во индонезија и супер ми е... Бујру не е лошо тука
Секој ден борби, на 3 дена 1 злато, q5 болница во јава и многу добра организирана држава, ако се спријателиме ќе имаме ептен јаки сојузници( што ги знаат сите багови хахаха...)

Како што следам ситуацијата Индонезија користи багови и читови. Можно е отстранување на сите грешки и дури рестартирање на цел свет.

Како што следам ситуацијата Индонезија користи багови и читови. Можно е отстранување на сите грешки и дури рестартирање на цел свет.

a ne sum dovolno informiran ni ja za ova.. bez razlika dali ima bagovi i citovi.. dali nekogas ke ima resetiranje na svetot ???

a ne sum dovolno informiran ni ja za ova.. bez razlika dali ima bagovi i citovi.. dali nekogas ke ima resetiranje na svetot ???

Па според мене би требало да има. Индонезија си користи багови посебно со златото и фирмите за оружје каде што си купува Q5 оружје со "лажно" злато. Ресетирањето е неопходно зашто ако продолжи вака ке почнат многу да се откажуваат од еР поради неправдата.

Ако има рестартирање тоа би било супер за нас, ќе бидеме рамноправни со другите а ќе може и одма да бараме држава ќе не има накај 200 души

Ехее супер ако се рестартира цел свет. :)
Него, ако може некој да ми даде велнес? зошто ко што сум тргнал вака никад нема 40 да соберам за да војувам. Секој нов ден имам 32 ама ги поебувам тие 2 за на работа и во армија.

Ехее супер ако се рестартира цел свет. :)
Него, ако може некој да ми даде велнес? зошто ко што сум тргнал вака никад нема 40 да соберам за да војувам. Секој нов ден имам 32 ама ги поебувам тие 2 за на работа и во армија.

А ти се лечиш ли некогаш ?
Инаку сакам да се преселам во Индонезија и ова ми го дава You cannot move in this country because it is involved in a war with your country решение ?

Инаку сакам да се преселам во Индонезија и ова ми го дава You cannot move in this country because it is involved in a war with your country решение ?

Пресели се во некоја друга земја, некоја со која Романија не е во војна, па оди во Индонезија после.

Preseli se prvin vo nekoja drzava koja ne e vo vojna so indonezija pa posle od tamu vo indonezija ;)

da 4 lvl si:helou:

aj ke te adnam sea i ke vidam so ti fali....ti kupuvaj leb, a koa ke fatis 5 lvl, ne zaboravaj, treba da se boris.....:salut:

aj pisi nikot use ednas, poso ne mozam da ta najdam.... ili add-ni me ti mene

The Monk

земав 5ти лвл,али за ресистанс вар ми вика дека неам голд...те аддвав, shadowman сум ја:vozbud:

Ок фала.
Само да не му се наоѓа на уште еден карта ќе му вратам одма утре кога ќе земам плата да не го раситнувам златово ?

Мартин, така?
Ти испратив.

Па за да се лечам треба првин да војувам, а за да војувам ми требаат 40 велнес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom