А
Ајсшутер
Гостин
Мене ми дава плата 20+ рон за два дена ми испаѓа по еден голд.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе прчки ја направи индонезија романија имаше 10 борби во кои сите во индонезија победиАбе Романија ја смалиле некако само 22 региони има,ослабела нешто ајде сите во Индонезија
Како што следам ситуацијата Индонезија користи багови и читови. Можно е отстранување на сите грешки и дури рестартирање на цел свет.
a ne sum dovolno informiran ni ja za ova.. bez razlika dali ima bagovi i citovi.. dali nekogas ke ima resetiranje na svetot ???
Ехее супер ако се рестартира цел свет.
Него, ако може некој да ми даде велнес? зошто ко што сум тргнал вака никад нема 40 да соберам за да војувам. Секој нов ден имам 32 ама ги поебувам тие 2 за на работа и во армија.
А ти се лечиш ли некогаш ?
Инаку сакам да се преселам во Индонезија и ова ми го дава You cannot move in this country because it is involved in a war with your country решение ?
Preseli se prvin vo nekoja drzava koja ne e vo vojna so indonezija pa posle od tamu vo indonezijaА ти се лечиш ли некогаш ?
Инаку сакам да се преселам во Индонезија и ова ми го дава You cannot move in this country because it is involved in a war with your country решение ?
da 4 lvl si:helou:
aj ke te adnam sea i ke vidam so ti fali....ti kupuvaj leb, a koa ke fatis 5 lvl, ne zaboravaj, treba da se boris.....:salut:
aj pisi nikot use ednas, poso ne mozam da ta najdam.... ili add-ni me ti mene
The Monk
Па за да се лечам треба првин да војувам, а за да војувам ми требаат 40 велнес.А ти се лечиш ли некогаш ?
Мартин, така?
Ти испратив.