Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пратеноо....40 велнес имаш сеа :helou:Може некој да ми прати гифт да качам wellness? Ептен паднав со ова борбиве, 34 имам сега... nick: elemeNtmkd
Од завчера. Вчера имав ист велнес од завчера, а денес од вчера.Се дешаваат такви багови... А само денес тоа или и вчера не ти јадеше човечето?
Јас кога бев скил 3 зимав 18-19 а некогаш и 20. А сега гледам дека платата паднала доста.
Јас сум за Атлантис.Како прво ако бидеме членови на ПЕАЦЕ нема да можеме територијално да се прошириме,бидејки сите соседи ни се во PEACE(што до друга страна па може да биде лошо ако се ставиме во Атлантис).Како второ Грција не е никаков проблем,нит ќе бидеме соседи со нив,а не се ни некој јак фактор во Атлантис(само 320 луѓе,добар дел неактивни и една провинција).И трето,земјите од Атлантис се појаки од тие во PEACE.
Не е толку важно во кави односи сме во RL,еве за пример се Хрватска и Унгарија кои во вистина се како Турција и Македонија,а на eRepublik се во војна.
Па,ако не се шириме и не војуваме,како ќе качуваме левели и како ќе привлекуваме играчи?Ние што сме повискои левели ке си останеме на нив,а ти новите ќе играат 100 години за да не стигнат.
А и добро е да имаме барем испланирано.Бидејки како неутрални лесен плен сме и за двете(Атлантис и ПЕАЦЕ).
зимам 20,5 рон плата со 4 скил секогаш кога работам имам над 90 велнес.
Да барам ли повеќе пари?
Кулку е златото во романија?