eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не пишувајте во групата на Македонија-Турција на мсн,во неа е и сегашниот претседател на еГејлада со кој се пцуам веќе 1 саат,прво го лажев дека сакам да градам фирма во Грција да ми даде голд но откако ми пиша дека има 30 години дека неможам да го излажам почнавме со Бобо да го пцуеме,после дојде уште еден Грк и се расправаме околу политика,историја и слично:pos2::pos2:

nisto so ovie nemozes da se razberes.. :)) edinstveno pravi se budala pa stavi im go od grb :))))))))

Кога ќе изработам пак 30 дена ќе ми дае пак злато или толку само ?
Инаку уште малку ќе имам 400 xp поени.

А јас да се пофалам велнесот не ми се качува :kesa: Имам леб у инвентори ич ми се нема качено.

А јас да се пофалам велнесот не ми се качува :kesa: Имам леб у инвентори ич ми се нема качено.

Се дешаваат такви багови... А само денес тоа или и вчера не ти јадеше човечето?

Мене некаков чуден баг ми се појави. Се борев од 99 до 50 велнес, се излечив до 100 и работив. После правам рефреш и кога да видам 60 велнес. Којзнае каков е тој баг. Се надевам дека газдата нема да ме отпушти од работа поради тоа иако секогаш работам со 100 велнес.

Дали е доволно добро што земам плата од 13 РОН на левел 13 и 3 скилс на Ленд?

Дали е доволно добро што земам плата од 13 РОН на левел 13 и 3 скилс на Ленд?

Левелот не е битен, не е никаков фактор при работењето. Битен е скилот и велнесот. Ако имаш скил 3 и велнес над 90, би требало да имаш околу 16 РОН плата (барем јас толку зимав). Ако ти е понизок велнесот, 13 РОН ти е доста. :helou:

Левелот не е битен, не е никаков фактор при работењето. Битен е скилот и велнесот. Ако имаш скил 3 и велнес над 90, би требало да имаш околу 16 РОН плата (барем јас толку зимав). Ако ти е понизок велнесот, 13 РОН ти е доста. :helou:

Секогаш над 90 ми е велнесот. Плус немам ни ден утнато....

Јас да се пофалам.
Fights 107
icon-hero.gif
Total damage: 1164 / 1500

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom