eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Може некој да ми прати гифт да качам wellness? Ептен паднав со ова борбиве, 34 имам сега... nick: elemeNtmkd

Може некој да ми прати гифт да качам wellness? Ептен паднав со ова борбиве, 34 имам сега... nick: elemeNtmkd
пратеноо....40 велнес имаш сеа :helou:

Јас сум за Атлантис.Како прво ако бидеме членови на ПЕАЦЕ нема да можеме територијално да се прошириме,бидејки сите соседи ни се во PEACE(што до друга страна па може да биде лошо ако се ставиме во Атлантис).Како второ Грција не е никаков проблем,нит ќе бидеме соседи со нив,а не се ни некој јак фактор во Атлантис(само 320 луѓе,добар дел неактивни и една провинција).И трето,земјите од Атлантис се појаки од тие во PEACE.
Не е толку важно во кави односи сме во RL,еве за пример се Хрватска и Унгарија кои во вистина се како Турција и Македонија,а на eRepublik се во војна.

Јас кога бев скил 3 зимав 18-19 а некогаш и 20. А сега гледам дека платата паднала доста.

Ekonomska kriza bato :)

Јас сум за Атлантис.Како прво ако бидеме членови на ПЕАЦЕ нема да можеме територијално да се прошириме,бидејки сите соседи ни се во PEACE(што до друга страна па може да биде лошо ако се ставиме во Атлантис).Како второ Грција не е никаков проблем,нит ќе бидеме соседи со нив,а не се ни некој јак фактор во Атлантис(само 320 луѓе,добар дел неактивни и една провинција).И трето,земјите од Атлантис се појаки од тие во PEACE.
Не е толку важно во кави односи сме во RL,еве за пример се Хрватска и Унгарија кои во вистина се како Турција и Македонија,а на eRepublik се во војна.

Полека малку ние уште немаме држава а ти ќе се шириш.

зимам 20,5 рон плата со 4 скил секогаш кога работам имам над 90 велнес.
Да барам ли повеќе пари?

Па,ако не се шириме и не војуваме,како ќе качуваме левели и како ќе привлекуваме играчи?Ние што сме повискои левели ке си останеме на нив,а ти новите ќе играат 100 години за да не стигнат.

А и добро е да имаме барем испланирано.Бидејки како неутрални лесен плен сме и за двете(Атлантис и ПЕАЦЕ).

Некој да подаде велнес малце?
Се нервирам не ми се качува им пишувам на тие од редакција што се ми викаат читај на википедија. Очигледно не сватиле дека имам леб у инвентори, а ич не јаде.
Dragje сум. :)

Па,ако не се шириме и не војуваме,како ќе качуваме левели и како ќе привлекуваме играчи?Ние што сме повискои левели ке си останеме на нив,а ти новите ќе играат 100 години за да не стигнат.

А и добро е да имаме барем испланирано.Бидејки како неутрални лесен плен сме и за двете(Атлантис и ПЕАЦЕ).

ke pravime trening vojni.. ke imame vojska koja ke ja prakame da vojuva so sto ke kacuva exp.. e sega nekoj mora da se zrtvuva i da ostane u makedonija da ja vodi... ali ke se dogovorime i za toa.. ne e se u napreduvanje.. igrava se igra grupno sam nisto nemozes da napravis.. taka da ne e vazno koj level si... ali ako tolko sakas da napreduvas ke te stavime da bides vojnik pa ke te prakame na bitki.. so oruzje i se.. taka da ne se sekiraj...

Дечки може некој да ми прати wellness? имам 38 и ме избркаа од работа :kesa: ???...никот ми е: Troj4e

Почнав да играм пред една недела...И имам проблеми со welness, секогаш ми е 2-5...Како да го зголемам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom