eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кулку е златото во романија?

48 рон

Почнав да играм пред една недела...И имам проблеми со welness, секогаш ми е 2-5...Како да го зголемам?

гледај да работеш во q1 фирма,јади квалитетен леб и некој нека ти праќа гифтови,кажи ник.

Во индонезија е 29 ИДР а јас земам 8.25 идр што значи на секои 4 дена еден злато.
Ај ќе барам покачување....

Абе може лебот да се продава? Овој не ми го јаде тој со 1 ѕвездичка.

Абе може лебот да се продава? Овој не ми го јаде тој со 1 ѕвездичка.

Мислам дека неможе да се продаде ( 95 посто сум сигурен ), ама затоа можеш да го избришеш без да земеш пари, а можеш и да го подариш на некого па ако сакаш побарај си пари.:)

Кој сака 3 леба за 1 рон? :icon_lol:
п.с. а српските пари како да ги сменам у романски?

Кој сака 3 леба за 1 рон? :icon_lol:
п.с. а српските пари како да ги сменам у романски?
Еве јас се јавувам, ти праќам 1 рон сега, може?

за п.с ако неможе од српски во романски, пробај српски злато па романски :)

А да, ник да ми дадеше уште!:)

Еве јас се јавувам, ти праќам 1 рон сега, може?

за п.с ако неможе од српски во романски, пробај српски злато па романски :)

А да, ник да ми дадеше уште!:)
Јас сум Dragje. Ти кажи никот и кажи како да ти пратам уше сум меѓу почетниците. :kesa:

идеш на профилот кај тој што сакаш да му пратеш и десно имаш Donate.

Јас сум Dragje. Ти кажи никот и кажи како да ти пратам уше сум меѓу почетниците. :kesa:
Барај Aleksandar Saveski, те побарав за пријател.
За да ми пратиш, ќе отидеш на мојот профил и од десно на donate, после мислам дека ќе се снајдеш, фаќаш од your inventory носиш до donation :)

П.С пратен е еден рон:)

Да не му треба на некој карта да му шитнам ?

еј како да аднам некои други да ми бидат во листата на friends??? фала унапред :)

еј како да аднам некои други да ми бидат во листата на friends??? фала унапред :)

Горе во полето го пишуваш никот кај „Search Citizen“ после кликаш на сликичката на членот и десно кај што се „Send Message“ итн имаш Add as a Friend кликаш на тоа и готово.

Горе во полето го пишуваш никот кај „Search Citizen“ после кликаш на сликичката на членот и десно кај што се „Send Message“ итн имаш Add as a Friend кликаш на тоа и готово.

Фала ногу :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom