eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас пак неможам да најдам работа..4 левел сум и таква работа барам у истата сликичка шо е со капката и цветот и ми вика дека не сум добар со скил..знае некој како да решам тоа??

Јас пак неможам да најдам работа..4 левел сум и таква работа барам у истата сликичка шо е со капката и цветот и ми вика дека не сум добар со скил..знае некој како да решам тоа??

Постои филтер во левиот горен агол кај HR менито и ќе си одбереш да ти дава работи за твојот конкретен скил во кој имаш највеќе искуство...

Prvo neznam zasto ne mozes da se vrabotis, ti imas 1.5 skill i ke baras rabota od 1-1.99, imas mnogu, a vtoro kako uspea da ti padne velnesot tolku, nemoj da rabotis vo Q2 firmi, ke ti go cicaat samo welnesot

Здраво јас сум нов во играва, само 2 дена сум во erepublik. Така да секоја помос ми би била добродојдена. Работам во Land 1.5 imam skill, 2.4 strenght. wellnes ми е 45. Иначе сум во илиноис САД.
Ме интересира дали знај некој отприлика колку македонци сме на играва, и до кај сме со содавањето на еМАкедонија.
Никот ми е DespotMKD
Поздрав

Здраво јас сум нов во играва, само 2 дена сум во erepublik. Така да секоја помос ми би била добродојдена. Работам во Land 1.5 imam skill, 2.4 strenght. wellnes ми е 45. Иначе сум во илиноис САД.
Ме интересира дали знај некој отприлика колку македонци сме на играва, и до кај сме со содавањето на еМАкедонија.
Никот ми е DespotMKD
Поздрав
Македонци сме над 60 сигурно,а за создавање на еМакедонија немам поима до каде сме слабо пратам форуми.

Македонци сега не има сигурно 70 и бројката секој ден расте.
Ако треба некој помош со играта,пари,карти и слично нека побара

Сеа се регистрирав и јас - Keeper of the seven keys ми е никот.
Сеа ќе видам шо игра е , многу ја фалите.

Леле.. почна војна во турција а ја немам пари за оружје ве молам пратете ми ако имате нешто оружје.

Леле.. почна војна во турција а ја немам пари за оружје ве молам пратете ми ако имате нешто оружје.
100 пати е кажано, оружјето не ти е толку потребно колку што мислиш, само ја зголемува штетата што ја правиш, ама можеш и без оружје да се бориш, ако имаш оружје ти трае само за една борба. И после борење иди во болница.

Освен со гифтови и у болница другачије неможе велнесот да се зголеми??

100 пати е кажано, оружјето не ти е толку потребно колку што мислиш, само ја зголемува штетата што ја правиш, ама можеш и без оружје да се бориш, ако имаш оружје ти трае само за една борба. И после борење иди во болница.

Добро бе добро!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom