eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
оди кај мене во френдс сите се Македонци,околу 65-70
Macedonian_until_I_die ми е никот

znam znam bev kaj tebe i im ponudiv na site prijatelstvo.. mada povekete gi imav vece.. :)

filipronaldo.. tebe filipi li ti bese nikot ?.. daj da mu kacime do 40 pa neka vojuva i neka se izleci :)

znam znam bev kaj tebe i im ponudiv na site prijatelstvo.. mada povekete gi imav vece.. :)

filipronaldo.. tebe filipi li ti bese nikot ?.. daj da mu kacime do 40 pa neka vojuva i neka se izleci :)

да јас сум=)

сака и брат ми да почне да игра,нема да ми праат проблем ако отворам два акаунти??

да јас сум=)

сака и брат ми да почне да игра,нема да ми праат проблем ако отворам два акаунти??

ok ja sega ke ti pratam 1 gift.. posle ke ti pratat i drugite.. a za brat ti.. mislam deka ke pravat problemi ali pak neka ti kazat ovie poiskusnite :))) smert znae podobro :)

ok ja sega ke ti pratam 1 gift.. posle ke ti pratat i drugite.. a za brat ti.. mislam deka ke pravat problemi ali pak neka ti kazat ovie poiskusnite :))) smert znae podobro :)

фала за гифтот:smir:

тапа е така штом праат проблеми,неможат сите по дома да имаат два компјутери.

фала за гифтот:smir:

тапа е така штом праат проблеми,неможат сите по дома да имаат два компјутери.

np za giftot.. a ne ti treba 2 kompjuteri nego 2 konekcii :))) za da ne bide istoto ip.. :))

ja od doma imam eden user.. kaj drugar mi uste eden.. kaj drug drugar uste eden.. :))) posto oni nejkat da igraat pa barem da iskoristam sto imaat net.. i taka sum sekoj den kaj niv :)) hehe

Ѕферски Е Офа.. Али Не се Снаоѓам :) Уше Сум Бигинер :):salut:

да јас сум=)

не праат проблеми нишо бее......ја 3 акаунти иам.......1 месец играм скоро нишо не праат......немаш гајле
напрај invite да земеш и некој голд.......ја се опарив така
20 голд иам сеа......али нејќам да ги трошам уште
позз

не праат проблеми нишо бее......ја 3 акаунти иам.......1 месец играм скоро нишо не праат......немаш гајле
позз

од иста конекција играш??

Јас достигнав лвл4. Сега ќе праќам покани. :)

Р.Ѕ. Неќе да ми отвори контакт лист на Хотмеил. :( Ќе мора да праам копи-паст на сите адреси. :(

позз

brate pazi sto pravis.. posto taka da bese dozvoleno sega site ke imaa po 100000 gold..
mislam deka sega ne te diraat posto uste si slab.. nemoj koga ke zajaknes da ti gi zemat site.. ostavi gi ostanatite igraj si samo so toj edniot sto ti e najjak !

zaso celo vreme mi vika deka imam 0 gold?
od koga sum registrirana sum na 0.
Prativ pokana,se registriraa i pak sum na 0..
a nemam troseno na nisto.

zaso celo vreme mi vika deka imam 0 gold?
od koga sum registrirana sum na 0.
Prativ pokana,se registriraa i pak sum na 0..
a nemam troseno na nisto.

па со нула се почиња. А тие шо си ги поканила коа ке дојдат 6 левел ке ти стигнат тебе 5 левел=)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom