eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бавариа сум нема ни дифенс ни ХОСПИТАЛ ЈЕБОТЕ ЏАБЕ СЕ ПРЕСЕЛИВ А НА работа нема за мене имам 3.5 скил а работам за пониско ЕБАТИ ГРАДОТ !

Едит: Dusan Trajkovski

Ти пратив билет и храна за еден ден. Пресели се во Romania - Podolia, и следи го упатството што го имам напишано на некоја од претходните страни.

Океј мислам дека ке морам да почекам уше 1 саат за да се отселам (работата да ја откачаМ.) инаку фала идам таму само кажи ми има Болница и Дифенс систем!

Океј мислам дека ке морам да почекам уше 1 саат за да се отселам (работата да ја откачаМ.) инаку фала идам таму само кажи ми има Болница и Дифенс систем!

Ете ти пратив и јас еден гифт за некој ден ако си пак слаб со велнес пак ке ти пратам да под соберам пари

Билет има уште некој што дава да одам во борба ?
И дајте пратете некој гифт ќе му вратам одма на некој уште еден иам да иам над 40 вилнес.

ти вратив мислев дека е ајс шутер. Нема везе.

Не заебавај ништо ми нема стасано.

И дајте пратете некој гифт ќе му вратам одма на некој уште еден иам да иам над 40 вилнес.

знам па на бруно по грешка :)

Како ти е нико јас ке ти пратам ?? и не те лажи ENTER мене ми прати гифт

Еден совет, аднете го Ministry of immigration RU, и кој сака да се пресели во Русија му нудат бесплатна карта, велнес, гифтови итн.

Ако дае злато ќе отидам ако не ништо од бизнисот сеа ќе му пишам :)

ти пратив Q3 гифт :helou::helou:

Фала многу друже :smir:
Само сеа ќе има ли врска ако патувам одма во Романија а сега оти сум во Турција ќе зимам ли плата одма и ќе можам ли да го прекинам договоров за работа оти имам само 5 try па ако неможам да најдам работа ќе биде зафркнато.

Еден совет, аднете го Ministry of immigration RU, и кој сака да се пресели во Русија му нудат бесплатна карта, велнес, гифтови итн.

Изгледа поради недостиг на играчи, Русите очајно бараат луѓе за да си ги повратат изгубените територии.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom