eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
за да купиш ке имаш пари ама не е само купување и готово еве пр во романија има се продава 9голд треба најмалце 14-15голд да имаш како за почетен капитал така да . И ако купуваш компанија за Raw materials гледај во тој регион да има такви resources компанијата шо ги произведува пр компанијата за wood ако е гледај во тој регион кај шо е компанијата wood resouce да има
епа ок..фала
излеа ќе почекам до утре поише пари ќе иам..па ќе видам шо ќе праам

Уште ова:)Да ми кажите како се преселува,еве пример од кај треба и каква карта да купам да се преселам во Флорида,и од ко че купам карта,кај треба да појдам за да се преселам.

Едит,се заебав гадно,најдов како се преселува,и се преселив,арно ама не можам да дам отказ од кај што работам,сеа ами како че работам,јас Флорида,а работата Ну Јорк???

Уште ова:)Да ми кажите како се преселува,еве пример од кај треба и каква карта да купам да се преселам во Флорида,и од ко че купам карта,кај треба да појдам за да се преселам.

Едит,се заебав гадно,најдов како се преселува,и се преселив,арно ама не можам да дам отказ од кај што работам,сеа ами како че работам,јас Флорида,а работата Ну Јорк???
Пиши му на газдата да те отпушти.

Нема потреба од отказ.. се` додека си во истата држава, можеш да работиш на старото место.

Ама е зезната играва, колку фактори ти го намалуваат велнесот а само два фактора ти го зголемуваат.
C C C C C C:pos2:

Фатив левел 13, сега ќе биде малце потешко за наредниот левел да се фати. 131/200 сум.

Јас сум 5-ти левел, ми треба уште 5 искуство да фанам 6 да зеам злато малку, ама јадење иам само за 2 дена а wellness-ов ми е паднат на 38 да не сака некој да мењаме гифтови 2 имам ?

Јас сум левел 8, а утре фаќам левел 9

Јас сум 5-ти левел, ми треба уште 5 искуство да фанам 6 да зеам злато малку, ама јадење иам само за 2 дена а wellness-ов ми е паднат на 38 да не сака некој да мењаме гифтови 2 имам ?

ајде да мењаме сакаш . јас немам како да оопстанам се преселив у бавариа ама не можам ништо појако да праам немам убава работа за 3 еба*и парички заработувам :( АјсШутер ај се трејдаме?

3 пати се борев денеска и качив 7 левел....Супер:vozbud::vozbud::vozbud:

Заработив 2-3 gold со тоа што му помогнав на еден Романец да напише скрипта за автоматско пресметување продуктивност на секој работник во било која фирма.. редно беше да бидам платен за тоа што го знам, макар биле парите виртуелни :)

Не би било лошо да седнам некој ден во блиска иднина и да направам еден пакет со вакви скрипти.. ем би ни` помогнале нас понатаму, ем би ќарил нешто злато :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom