eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Охоо на кој му треба лвл а е над 5-ти нека дојде во русија.Овој Ministry of immigration RU ќе ви даде билет.Потоа одете во Калинград Русија има Q5 болница.Потоа ќе ви даде многу Q2 храна и многу Q1 оружја.А понатаму ќе добивате оружје од министрерството.

Јас сум на 7 левел ама останвуам во Подолија овде има многу војни така да брзо се креваат левели...

Scrabman, идниот претседател ме частеше малце wellness и сега морав да го послушам, во New Jersey сум утре ќе се борам малце во RW војна.. :)

Почнав ама некако глупо ми е , секој ден чекам за една да протиснам глупости :) досадно плус ја нема македонија уште поглупо :tapp:

Почнав ама некако глупо ми е , секој ден чекам за една да протиснам глупости :) досадно плус ја нема македонија уште поглупо :tapp:
Па и на мене така на почетокот ми изгледаше, ама еве сега ми стана интересно, не било толку досадно.
И кажаа, ќе ја формираме и Македонија, ама уште нè има малку во играта..

оуу топ...се преселив у индонезија....у Јава тоа шо е местото со q5 болница.....се тепав..фатив 10 левел..утре сигурно па ќе се тепам..11 левел фаќам :D

Фанав 13-ти лвл.Сега до 14-ти душата ќе ми испадне.

Ја конечно фанав 6-ти левел и добив 5 голд плус си земав Q3 храна.

Ја конечно фанав 6-ти левел и добив 5 голд плус си земав Q3 храна.
Не го троши златото за храна зашто ако се тепаш и после се лечиш здравјето ке ти се качи за 50...
Јас денеска качив 8 левел и за 2 дена ке одам на 9...:vozbud:

Стварно Русија е закон
се ми дадоа

btw Македонец е министер за имиграција на Русија:vozbud:

daj kazete kao da mu pomgnime na eRusija bas e dobra zemja ako ima borbi ili za slednite izbori da glasame za Rusite.
Ako ima vojna sekoj den i jas odam vo Rusija.

Само да ве предупредам.. ако влезете во таа програмата на руското Министерство за имиграција, тогаш мора да останете во Русија цели 2 месеци (60 дена). :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom