А
Ајсшутер
Гостин
Ентер да ти напраам Offer гифт ќе ми вратиш одма после праќањето ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Oвердрајв во баварија беше сместен?
Да, да знам дека е само за една борба, него дали нешто се намалува доколку немам оружје или не?Да но орујето е само за 1 борба не купувај ЌЕ СЕ ЗАЕБЕш!
ахам ај дај ми деее не сум до толку!Ентер да ти напраам Offer гифт ќе ми вратиш одма после праќањето ?
Да, да знам дека е само за една борба, него дали нешто се намалува доколку немам оружје или не?
Немаш никаква корист од оружјето џабе фрлање пари ти е тоа.Дечки има потреба да се купува оружје пред борба?![]()
ахам ај дај ми деее не сум до толку!
Ај бе па ти само просиш како циган сиОвердрајв дај некој голд плз ги вриеш таму јас ги сјебав за Велнес Пак а инаку ако ми даеш ке ги искористам за ЊузПејПр
Овердрајв дај некој голд плз ги вриеш таму јас ги сјебав за Велнес Пак а инаку ако ми даеш ке ги искористам за ЊузПејПр
Бавариа сум нема ни дифенс ни ХОСПИТАЛ ЈЕБОТЕ ЏАБЕ СЕ ПРЕСЕЛИВ А НА работа нема за мене имам 3.5 скил а работам за пониско ЕБАТИ ГРАДОТ !Кој ти е јузерот? Не ти праќам злато, сакам да проверам зошто сеуште се мачиш. Во која област си? Ако после неколку дена уште не ти е јасно како се игра, прашај за помош..