eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ентер да ти напраам Offer гифт ќе ми вратиш одма после праќањето ?

Да но орујето е само за 1 борба не купувај ЌЕ СЕ ЗАЕБЕш!
Да, да знам дека е само за една борба, него дали нешто се намалува доколку немам оружје или не?

Да, да знам дека е само за една борба, него дали нешто се намалува доколку немам оружје или не?

Се намалува само штетата што може да ја нанесеш на непријателот.. инаку се` друго (XP, wellness) останува исто.

Овердрајв дај некој голд плз ги вриеш таму јас ги сјебав за Велнес Пак а инаку ако ми даеш ке ги искористам за ЊузПејПр

Овердрајв дај некој голд плз ги вриеш таму јас ги сјебав за Велнес Пак а инаку ако ми даеш ке ги искористам за ЊузПејПр
Ај бе па ти само просиш како циган си:):)

епа јебига немам ниедно доларче ебате играта сеа го молам презедентот да ми дае Акси ако можеш и ти дај ми не прибирам :jaj:

Кој ти е јузерот? Не ти праќам злато, сакам да проверам зошто сеуште се мачиш. Во која област си? Ако после неколку дена уште не ти е јасно како се игра, прашај за помош..

Кој ти е јузерот? Не ти праќам злато, сакам да проверам зошто сеуште се мачиш. Во која област си? Ако после неколку дена уште не ти е јасно како се игра, прашај за помош..
Бавариа сум нема ни дифенс ни ХОСПИТАЛ ЈЕБОТЕ ЏАБЕ СЕ ПРЕСЕЛИВ А НА работа нема за мене имам 3.5 скил а работам за пониско ЕБАТИ ГРАДОТ !

Едит: Dusan Trajkovski

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom