statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Не не, не одмаИмам само ку2 пушкара и ку1 лебара..да ја апгрејтувам лебарава?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не не, не одмаИмам само ку2 пушкара и ку1 лебара..да ја апгрејтувам лебарава?
Не не, не одмаЧекај попуст
Иначе според мене попаметно прво пушкарата да ја креваш до к5
![]()
Па добро де, к4 прај јаБез да чкрне картицата на два пати не гледам начин да соберам 175 голд..(за попуст.)![]()
Може да станам член на некоја друга паравоена единица? И ако може да не бараат голд само 2 имам... Сакам да ги извршувам мисиите и да соберам базуки![]()
Во што е најдобро да се инвестираат 35 голд?
Може да станам член на некоја друга паравоена единица? И ако може да не бараат голд само 2 имам... Сакам да ги извршувам мисиите и да соберам базуки![]()
Toa e кога не инвестирате во иднината. Не треба да се пука златото на стрент се додека не си направите фирми за оружја и хранаНе знам, и не беа 2 туку 3 голд
Си го потрошив цело злато само за сила и тенкови во 10 дена и сега не знам до кога ке издржам со купување тенкови за мисиите. Уште 2 голд имам ке мора да си пратам од некаде![]()
ги исполна мисиите за да станеш полноправен член или само аплицираше ?? дава мисии во склоп на единицата одкога ќе ги извршиш си полноправен членЈас немам среќа со паравоените или не даваат мисии секој ден во никоја единица? И во оваа нема мисија, не можам да соберам базуки...
почекај ја битката да ја постават ако си полноправен членЕ па ми даде мисија, ја извршив. Да убијам 25 непријатели од било која кампања, тоа беше уште вчера. Потоа имаше мисија и ми даде базука. Денес нема ништо...
Член сум на MTO Civilian Force, неколку постови погоре ми ја предложи Мартин.