Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
а можам ИП да мењам само со рестарт на пц-то? незнам дали варијабилната или константната ИП ја имаат админите на ереп. пр. да го рестартирам пц-то, да изиграм со нов профил до 6,7ми левел, да го префрлам златото на пц што се наоѓа во интернет кафе, па после на друг профил, и на крај да заврши кај мене? ова ми изгледа на добар план, ма да не сум уходан многу...

а можам ИП да мењам само со рестарт на пц-то? незнам дали варијабилната или константната ИП ја имаат админите на ереп. пр. да го рестартирам пц-то, да изиграм со нов профил до 6,7ми левел, да го префрлам златото на пц што се наоѓа во интернет кафе, па после на друг профил, и на крај да заврши кај мене? ова ми изгледа на добар план, ма да не сум уходан многу...
Не моеш злато да префрлаш пред 15ти левел
едит: интересен ми е фактот дека ја играш играва само за да го победиш системот :D и ја така играв едно време...

Не моеш злато да префрлаш пред 15ти левел
едит: интересен ми е фактот дека ја играш играва само за да го победиш системот :D и ја така играв едно време...
играм од поодамна, поточно од стара нова година :) ама добри 4,5 месеца бев двокликаш ради работни обврски. и сега зимово ќе го искористам до максимум, или ќе ме банираат, или ќе бидам ломпел со мултивитамини :))

Јак стренгт иам пошо на времето ранкот за кур не вредеше, па само тоа го билдав, после се смени и го попушив поштено :D Сеа ранкот има многу поголем удел во ударот одколку стрентот ( ко шо знам, може и да не е така ) Иначе со пари и прикаската твоја е возможна. :D

п.с Шо не ме аднеш бе, ќе ти лајкнам некој коментар. <3 :icon_mrgr:
:: MacedonianWolf (General* [39], 5093.662 strength) influence :: [Q0: 1208] [Q1: 1450] [Q2: 1692] [Q3: 1933] [Q4: 2175] [Q5: 2417] ::

Не си слаб... пријави се во фаланга и ќе имаш тенкови за секој ff па ранкот сам ќе си дојде....

Лани ова време беше кога тука се гребев за лебче бе :D

да прашам, дали/кој ја надгледува/контролира берзата за пари/голд ??? знае некој ? поозз

Ја контролира државата... ама курац контрола - ботот на админите пушта денари во промет.

Него кој не гласал - Eastern Macedonia - Viki MKD, со глас до два и е разликата.

Ја контролира државата... ама курац контрола - ботот на админите пушта денари во промет.

Него кој не гласал - Eastern Macedonia - Viki MKD, со глас до два и е разликата.
прашањето ми е, за ако правам матни зделки ке нема кој да ме примети??

Ако им влезеш во око ти проверуваат - СЕ, ама баш се.

Дајте бе некој 1 голд колку да тренирам со 0.19 бустер некое време

Ааааааа, си купуваш пари од маркет од еден на друг за да не те фатат? :D
Иначе слободно моеш да го праиш ова, али рачунај дека моеш да се заебеш да ти ги купи некој друг тие 1г = 1 д

Иначе слободно моеш да го праиш ова, али рачунај дека моеш да се заебеш да ти ги купи некој друг тие 1г = 1 д
јбг ме бива за перење пари ;)

јбг ме бива за перење пари ;)

Ау чим е таква работата 24/7 ќе седам на берзата за да ти ја начекам понудата и да си купам 10голд за 10мкд :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom