Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Не не, не одма :D Чекај попуст :) Иначе според мене попаметно прво пушкарата да ја креваш до к5 ;)

Без да чкрне картицата на два пати не гледам начин да соберам 175 голд..(за попуст.):icon_mrgr:

Може да станам член на некоја друга паравоена единица? И ако може да не бараат голд само 2 имам... Сакам да ги извршувам мисиите и да соберам базуки :)

Во што е најдобро да се инвестираат 35 голд?

Weapons raw materials - saltpeter mine :)
35gold * 850мкд = 29750 мкд / 7500мкд (saltpeter mine) = ~ 4 фирми (3.9(6))
ако немаш слободни земјишта, направи си 3 фабрики, а ќе ти останат и 2-3К мкд :)
и ако сакаш поголемо производство, земи државјанство од некоја држава која го има saltpeter-от како ресурс (Полска, Бразил, Турција...) :)
--- надополнето: Oct 8, 2011 12:27 PM ---
Може да станам член на некоја друга паравоена единица? И ако може да не бараат голд само 2 имам... Сакам да ги извршувам мисиите и да соберам базуки :)

во која единица ти бараат 2 голд ? :confused: сигурно сопственикот на единицата е Macedonian T REX xD
инаку ако ти е само до чоколатцата и базуките, можеш да станеш член на било која единица... :)

Не знам, и не беа 2 туку 3 голд :)
Си го потрошив цело злато само за сила и тенкови во 10 дена и сега не знам до кога ке издржам со купување тенкови за мисиите. Уште 2 голд имам ке мора да си пратам од некаде ;)

Не знам, и не беа 2 туку 3 голд :)
Си го потрошив цело злато само за сила и тенкови во 10 дена и сега не знам до кога ке издржам со купување тенкови за мисиите. Уште 2 голд имам ке мора да си пратам од некаде ;)
Toa e кога не инвестирате во иднината. Не треба да се пука златото на стрент се додека не си направите фирми за оружја и храна :)

Имам и за оружје само не ми е надградена. Ми бара 20 злато само за Q2 оружја и решив да го искористам поинаку.. :)

Јас немам среќа со паравоените или не даваат мисии секој ден во никоја единица? И во оваа нема мисија, не можам да соберам базуки...

Јас немам среќа со паравоените или не даваат мисии секој ден во никоја единица? И во оваа нема мисија, не можам да соберам базуки...
ги исполна мисиите за да станеш полноправен член или само аплицираше ?? дава мисии во склоп на единицата одкога ќе ги извршиш си полноправен член

Е па ми даде мисија, ја извршив. Да убијам 25 непријатели од било која кампања, тоа беше уште вчера. Потоа имаше мисија и ми даде базука. Денес нема ништо...
Член сум на MTO Civilian Force, неколку постови погоре ми ја предложи Мартин.

Е па ми даде мисија, ја извршив. Да убијам 25 непријатели од било која кампања, тоа беше уште вчера. Потоа имаше мисија и ми даде базука. Денес нема ништо...
Член сум на MTO Civilian Force, неколку постови погоре ми ја предложи Мартин.
почекај ја битката да ја постават ако си полноправен член

Ме пиши во членови...Вчера ми даде мисија, треба да сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom