Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Хахах се гледа по потписот... :)
И сликата во потписот шо ја носевме сите. :( (а не ја покажува сеа)
Иначе играта стана pay-to-play, со твоите 400 стренгт си никој и ништо, ако плаќаш си господ, ако не, џабе играш. И то.
Си пропуштил целосна окупација на Грција и Италија... у глобала тоа е тоа.

За друго, канали и слични новости ваљда ке ти објасни некој друг, ја сум во хибернација. :D

Ај мала акција, Mudash нема сосајети билдер медал, мислам дека може да му се помогне ако некој кој не игра или... умее да игра мултивитамиски ;P се регистрира на неговиот инвајт линк:

http://www.erepublik.com/en/referrer/Mudash

Абе што е фрката со тој smee again?

Абе што е фрката со тој smee again?
smee again е грк кој се претставува како “вистински македонец“ дојде овде еднаш, ќе станел прецедател на македонија, весник отвори, глупости...

помогнете на Македонија, донирајте тука

Ееее преварант беее...Малку мучки праиш на ерепублик па дојде и тука да напраиш а ? хехе,немој некој случајно да му донирал на овој преварантов,слушајте ме ;)

Поздрав до сите Кајганџии ем еРепубликанци, да не сакате да се зачлените во паравоена, услов над 2000 сила...

Поздрав до сите Кајганџии ем еРепубликанци, да не сакате да се зачлените во паравоена, услов над 2000 сила...
шо добиваме од тоа шо сме у паравоена (еве пример 2000 сила иам)

Паа, по некое тенкче, по некое лепче, и то. Кајмакот иде кај СтраСниот :)

шо добиваме од тоа шо сме у паравоена (еве пример 2000 сила иам)
Па секој ден се тепаш со тенкови 5-6 зависи од единицата и плус ти даваат од прилика храна за 400 хелт, така да брзо напредуваш со ранк... сега лошото е што не можеш толку слободно да си бркаш мисии затоа што ќе мора да почитуваш наредби ама се исплати.

Ноп, не се исплати. Бев во Панцер. Сега сум слободен граѓанин и си тепам кога си сакам, а не да киснам до ниедно време на чат за да падне команда да удирање.

Требаше да кажам се исплати на долги стази. :) Инаку и преку ранк се качува многу инфлуенс и да, треба редовност тоа е лошо исто така... особено ако работиш.

Паа, по некое тенкче, по некое лепче, и то. Кајмакот иде кај СтраСниот :)

Како прво сум СтрасТен :) , како второ нашава паравоена (Ренџери) нема толку строги принципи на работа.
Како трето, даваме 8-10 тенка дневно, храна мора да си обезбедиш сам. Не киснеме на чат нонстоп, и не мора да си во одредено време присутен на нашиот чат за да си ги добиеш тенковите што ти следуваат. Наредби се пратат на армискиот канал, кој како може. Важно е само да сработиш во фирмата, да пополниш формулар во било кое време од денот и оп, 10 тенка. Епа сега види дали е поисплатливо да работиш за 160 мкд плата, или 10 тенка * 33 мкд.

Не напињаме многу, затоа што повеќето во паравоената сме другари и колеги од работа (и затоа не инсистираме големо проширување и регрутација), сите сме еднакви, никој не добива повеќе од другите, без разлика на сила. Имаме чат, Skype група, лична web страна која влече податоци од еРеп апито за да може секој да си прати дневен инфлуенс.

Најважно за членовите е да гледаат на еРеп како игра за забава и заебанција. Паравоената е формирана во Март, со наши сопствени средства и си функционираме цело време со тоа што летово имавме многу неактивни поради приватни и службени обврски, но сега од Септември ќе се заангажираме посериозно.

На крај ова испадна како една мини статија. Немам весник на еРеп иначе ќе ја напишев таму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom