Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
Он е фамозниот Гого_мастер![]()
Гого кој ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он е фамозниот Гого_мастер![]()
gogo_master,хрватотГого кој ?
Јас скоро почнав. Околу 270 strength хаха. Значи имам прашање, сега за сега само да тренирам секој ден и да работам додека не дојдам до барем 1500 strength или?
Yes, I'm a noob at this game.![]()
Па имам околу 1000 МКД, да ги акнам сите на тенкови?Со платата дневна што ја имаш купувај и по некој тенк за да се бориш и да ги извршуваш мисиите. Тренирај со 0.19 бустерот, тој е финансиски најдобар за поновите играчи. Лебот што го произведуваш гледај да го користиш максимално, односно да се бориш колку што имаш хелт, па потоа да чекаш да се регенерира. Доколку немаш пари за тенкови или пак штедиш, можеш да се тепаш и со голи раце. Така ем заштедуваш, ем потоа ќе можеш многу побрзо да дигаш ранкови кои како награда даваат energy bars кои даваат по 100 енергија. Доколку имаш некои прашања, слободно обрати се тука. Секогаш некој ќе се најде да ти одговори и помогне
п.с. линкот требаше да го оставиш![]()
gogo_master,хрватот![]()
Некој да ми позајми 1000 мкд? Враќам најкасно за недела дена. Помогнете на стара гарда членот.![]()
До каде е македонија во играва?Јас сум еден од постарите играчи,Jonnymkd..ако игра уште некој од постарите би требало да ме знаеСЕ откажав пред 3-4 месеци,цел ми беше додавање на македонија и си дадов збор дека нема да се откажам дур не ги освоиме грците
![]()