Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Јас скоро почнав. Околу 270 strength хаха. Значи имам прашање, сега за сега само да тренирам секој ден и да работам додека не дојдам до барем 1500 strength или?
Yes, I'm a noob at this game. :P

Јас скоро почнав. Околу 270 strength хаха. Значи имам прашање, сега за сега само да тренирам секој ден и да работам додека не дојдам до барем 1500 strength или?
Yes, I'm a noob at this game. :P

Со платата дневна што ја имаш купувај и по некој тенк за да се бориш и да ги извршуваш мисиите. Тренирај со 0.19 бустерот, тој е финансиски најдобар за поновите играчи. Лебот што го произведуваш гледај да го користиш максимално, односно да се бориш колку што имаш хелт, па потоа да чекаш да се регенерира. Доколку немаш пари за тенкови или пак штедиш, можеш да се тепаш и со голи раце. Така ем заштедуваш, ем потоа ќе можеш многу побрзо да дигаш ранкови кои како награда даваат energy bars кои даваат по 100 енергија. Доколку имаш некои прашања, слободно обрати се тука. Секогаш некој ќе се најде да ти одговори и помогне :)

п.с. линкот требаше да го оставиш :)

Со платата дневна што ја имаш купувај и по некој тенк за да се бориш и да ги извршуваш мисиите. Тренирај со 0.19 бустерот, тој е финансиски најдобар за поновите играчи. Лебот што го произведуваш гледај да го користиш максимално, односно да се бориш колку што имаш хелт, па потоа да чекаш да се регенерира. Доколку немаш пари за тенкови или пак штедиш, можеш да се тепаш и со голи раце. Така ем заштедуваш, ем потоа ќе можеш многу побрзо да дигаш ранкови кои како награда даваат energy bars кои даваат по 100 енергија. Доколку имаш некои прашања, слободно обрати се тука. Секогаш некој ќе се најде да ти одговори и помогне :)

п.с. линкот требаше да го оставиш :)
Па имам околу 1000 МКД, да ги акнам сите на тенкови? :icon_mrgr:
иначе еве и линкот http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/4952139
нишо посебно :)

Моментално имам 11 голд. Ако може помош како да ги искористам најдобро?
Моментално сум 25 левел... Направив upgrade на town центарот (3 левел), изградив фабрика за оружје (мислам дека имав таква мисија) само гледам дека нема некоја заработка од продажбата на пиштолчина, climbing center за +2,5 сила со тренинг...
Почнав почесто да играм и ако може мала помош :)

До каде е македонија во играва?Јас сум еден од постарите играчи,Jonnymkd..ако игра уште некој од постарите би требало да ме знае:D СЕ откажав пред 3-4 месеци,цел ми беше додавање на македонија и си дадов збор дека нема да се откажам дур не ги освоиме грците :D

sdfsdjsfdshbdhsfdbhjsdd.png

Некој да ми позајми 1000 мкд? Враќам најкасно за недела дена. Помогнете на стара гарда членот. :)

ДЕЧКИ, КОЈ ИМА ВО ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА НЕКА ГЛАСА ЗА МЕНЕ - Voislav Zdravkovski (Obedineta eMakedonija) Фала.

Се преселив за да гласам за тебе, гледам тесно е.. Ако не забораам покасно ќе гласам и од вториот акаунт.

До каде е македонија во играва?Јас сум еден од постарите играчи,Jonnymkd..ако игра уште некој од постарите би требало да ме знае:D СЕ откажав пред 3-4 месеци,цел ми беше додавање на македонија и си дадов збор дека нема да се откажам дур не ги освоиме грците :D

Моментално пак пробуваме да ја освоиме Грција и држиме едно 3-4 нивни региони меѓу кои и Егејска Македонија, инаку незнам дали знаеш но ја имавме пред некое време и цела Италија + дел од Швајцарија а нешто покасно и цела Саудијска Арабија заедно со Египет во наш посед ..

Првиот пат Грција ја држевме 2+ месеци под окупација заедно со Италија (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom