С
Спенсер
Гостин
Дечки,сакам да отворам фирма... имам на располагање окулу 70голд... зза к2 мислам доволно е... што ми препорачувате??? секако,во еМакедонија да е... кој регион? каква фирма???
Кога треба да бираш меѓу храна и оружје, јас би ти советувал да отвориш за храна. Плус, имаш доволно голд, отвори си и житара.Дечки,сакам да отворам фирма... имам на располагање окулу 70голд... зза к2 мислам доволно е... што ми препорачувате??? секако,во еМакедонија да е... кој регион? каква фирма???
Повеќе сакам за суровини... пример житара само... па после ако не и пекара за храна?Кога треба да бираш меѓу храна и оружје, јас би ти советувал да отвориш за храна. Плус, имаш доволно голд, отвори си и житара.![]()
И мене ми пишаа... сите појаки ги прашуваат мисламМи пишаа порака дека сакаат да ми го купат акаунтот...бааги е силен
Experience level
25
5,325 / 7,000
Level
10
Guru*
Progress 116,778 / 160,000 (45%)
Strength
854.92
Super soldier:854 / 1,000
Military rank
Commander***
Не знам дали и за колку пари... совети?
Пази само сам гроб да не си копаш...не ти мислам ништо лошо..има куп идиоти по светов..:smir:И мене ми пишаа... сите појаки ги прашуваат мисламја ке им кажам 100че
ако има будала што ке плати... :pos2:
УживајПази само сам гроб да не си копаш...не ти мислам ништо лошо..има куп идиоти по светов..:smir:
Реално 100 евра се многу за тој профил. Со 3 месеца играње се стига до 800 сила со моменталниов модул. Ја би го дал за 40-50 евра без око да ми трепне.E фала ви за советиве -.-
Искрено не е многу јак, највеќе акаунтите се гледаат според силата (strengh-от), ама според мене ако веќе планираш да го продадеш и ти даваат 40+ евра давај го.Ми пишаа порака дека сакаат да ми го купат акаунтот...бааги е силен
Experience level
25
5,325 / 7,000
Level
10
Guru*
Progress 116,778 / 160,000 (45%)
Strength
854.92
Super soldier:854 / 1,000
Military rank
Commander***
Не знам дали и за колку пари... совети?
Кој ти пиша ме интересира ?И мене ми пишаа... сите појаки ги прашуваат мисламја ке им кажам 100че
ако има будала што ке плати... :pos2:
http://mibbit.com/?channel=%23misii&server=irc.
Ако си под 15ти левел нема да можеш.Имам 3 голда, дали можам да ги претворам во MKD ?