Erepublik - помогнете на еМакедонија

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Чисто информативно...
Дали би внеле свој телефон и основни информации на одредена анкета доколку ви биде понуден 1 Gold?
Нов сум во играта, па сеуште не сум запознат колкава е вистинската вредност на златото.
Да бе би внел:
-Име: Куртон
-Презиме: Куртоновски
-Мобилен: 071 222 222

хахахаха Абе каков 1 голд...

М

Мартин`

Гостин
Ни дадоа држава а сега помалку дискутираме во темава, срамота! :]

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Сите све знаат бе,нема за шо да се дискутира веќе. :icon_lol:

М

Мартин`

Гостин
што бидна... нели ке не напаѓаа.... :) или се плашат/// :pos2:
Турција еве ја напаѓа Грција, моментално се објавува војната ..

Ти уште не се откажуваш, а? Па и втор јузер тука. :))
Да ја окупираме Грција и тргам во пензија :))

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
Ало дај одобрете Државјаство ако има некој од тука со такви привилегии! nick: Dusan Trajkovski

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
има нешто донација на злато и МКД за нас поголемите од Државата сепак ние сме тие што ке ја одлучуваат битката!

ScaryGirl

Lurker
Член од
19 јуни 2008
Мислења
303
Поени од реакции
4
од денес јас поактивно се вклучувам во играта како егермански амбасадор во емакедонија. па ако може листа од сегашната влада да ми дадете..побарав и на тој форум ама ај..тука ваљда повеќе луѓе ќе видат (можа ове и не е баш за тука..според мене сепак е најсоодветно овде да пишам..)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
од денес јас поактивно се вклучувам во играта како егермански амбасадор во емакедонија. па ако може листа од сегашната влада да ми дадете..побарав и на тој форум ама ај..тука ваљда повеќе луѓе ќе видат (можа ове и не е баш за тука..според мене сепак е најсоодветно овде да пишам..)
United Macedonia ни е претседател.
Ако не се лажам новата влада официјално уште не е објавена,али најверојатно е дека ќе бидат истите членови,како претходната.
Да ја најдам листата ќе ти ја пишам. :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Луѓе се регистрирав ама неам поим што треба да се прави. Во Повардарие сум:). Име ми е Kipro

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Се регистрирав и пишуваше дека треба да добијам меил,а еве веќе една недела никако да стигне.Хелп?

Kajgana Shop

На врв Bottom