Ептен страшна скриена камера

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.548
Поени од реакции
8.384
Веб-сајт
www.flickr.com
, нешто што навистина не сакате да ви се случи кога се враќате доцна навечер од работа.

Леле неарни, види фикс идеи бе :pos2: и скратија 20 години живот.

ццц..Оваа треба да ги тужи , и потрошија 3/4 од срцето ...:pos2:

леле луѓево не се нормални оваа има трајно оштетување на мозокот :pos2: ја мрднаа хехехе

Ова мене не ми е воопшто смешно. Ја преплашија жената, и ем некој со послабо срце можи инфаркт да добие и не дај Боже да умри.
Ненормални личности Господе.
Мене вака да ми напрат ќе ги тужам и ќе ги отепам на лице место. Психопати.

После напорен ден на работа некој да се обиде да ми направи вакво нешто, има да реагирам

аааааахахахахахах ја умреа женава.. Ееееј мрднати луѓе. ххихихихи.... Не да ќе има трауми оваа... Ај да ја видам нека иде на свадба сега.хихихихи

Доколку не е глума, требаше да даде гас додека беше во кола па да ги изгази и „вештерката“ и тој моронот.

Леле нервен слон ке добие жената не е за заебавање тоа бе.

Второто со пиштолот лелее Руси бе

Второто со пиштолот е реклама а за првото немам зборови

Уопште не е смешно,глупости е,кој глупаци постојат...и ова сеа интересно требаше да биде?

Да бев на нејзино место без коса ќе ги оставев.:pipi:

леле луѓево не се нормални оваа има трајно оштетување на мозокот :pos2: ја мрднаа хехехе

Ако има трајно оштетување на мозокот, нека се пресели на балканот. Тука сите такви се најголеми ѕвезди. Може тоа се обиделе да го направат.

Уопште не е смешно,глупости е,кој глупаци постојат...и ова сеа интересно требаше да биде?

А, да гледате болни луѓе на телевизија, како кутриот бојан, интересно е?

Нејсе, иако екстремна, добра идеја. Секако, не би сакал да ми се случи мене.:)

Лелеееееееееееееее
Скрена жената... ц ц ц... како можат така бе? и видоа колку се исплаши и почна да плаче и наместо да престанат уште толку ја плашат.. греота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom