Ептен страшна скриена камера

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
лелееее греота жената бе се мрдна цццццццц

Требаше веднаш да и кажат, можеби ќе излезеше интересно, ама овие ја претераа....ако де повеќе доказен материјал за на суд, да ја опљачка и телевизијата и продукцијата на таа глупа скриена камера

Ова со скриениве камери се повеќе ми се чини што поглупава работа.

Се сеќавам пред не знам колку време, еден од скриена камера така го јаде. Беше финтава демек, една женска прашува случајни минувачи да и го позајмат телефонот на 1 минута разговор и демек доаѓа крадец кој го краде телефонов и трча со него (а тој нели договорен со девојкава). Така во моментот кога го грабна телефонот и почна да трча, сопственикот го престигна, го претепа и “крадецов“ после не личеше на човек туку на стуткана лименка. Се правдаше “Абе скриена камера е“ ама ете што си доби :) Можеби претерано од страна на сопственикот на телефонот ама побогу никој не сака нешто да му украдат или да го преплашат како на клипов!

Имаше еден коментар на видеово со кој се сложувам:

yeah right....talking about over-reacting.of course u get scared but she's really freaking out...mental psycho...

Ајдеееееееее....па овие ич немале смисла за хумор бе.Ова не беше смешно,ова беше страшно.Ц ц ц ц....ненормални!

Ма после ова има да им стегнам тужба со оштетно барање од 50 милиони евра, и цел живот да ми плаќаат 90 % од заработувачката. Јас да сум на нејзин место гарант ќе ги газев!!!
мада многу ми беше смешно кога почна да рипа на почетокот, кога мислев дека се смее.

Лелеее, кутра жена!
Ама јас не верувам дека навистина не знаела. Мислам дека се договориле да снимат скриена камера демек ја преплашуваат, а тие всушност се знаат. Не е можно, мислам, ако навистина не знаела и се осмелиле ова да го направат на непознат човек што си се враќа од работа...немам зборови. Како прво, не знаат, може има слабо срце. Свашта! Јас не верувам дека не знаела, ама ако е така, јас на нејзино место би ги тужела. Од шала можат да убијат човек. Од играчка плачка, арно викаат старите.

Ццц ментиши бе без усул се овие,ја напатија женава за цел живот.Бог да чува ,и да со мерак би им зарил една мрсна тужба на гревовиве.

Ова со скриениве камери се повеќе ми се чини што поглупава работа.

Се сеќавам пред не знам колку време, еден од скриена камера така го јаде. Беше финтава демек, една женска прашува случајни минувачи да и го позајмат телефонот на 1 минута разговор и демек доаѓа крадец кој го краде телефонов и трча со него (а тој нели договорен со девојкава). Така во моментот кога го грабна телефонот и почна да трча, сопственикот го престигна, го претепа и “крадецов“ после не личеше на човек туку на стуткана лименка. Се правдаше “Абе скриена камера е“ ама ете што си доби :) Можеби претерано од страна на сопственикот на телефонот ама побогу никој не сака нешто да му украдат или да го преплашат како на клипов!
Хаха,браво за сопственикот :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ако не е местенка типката доживотно ќе има трауми, али ако е алал да и е совршено изглуми! Според мене не е наместено зошто типката стварно се гледаше дека е потресена!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom