- Член од
- 5 октомври 2012
- Мислења
- 1.957
- Поени од реакции
- 1.172
Sega taa igra so spanija treba kako ludi da trcat . Nekoja topka od strana Srbite ne se kojznae sto . 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грујиќ и со Португалија требаше црвен да јаде...Dobar shut Bardi. Grujic sleden faul treba da dobie vtor zholt.
Koj e prviov?Дупачот на ќерката на Чирич е криминал од играч.
Исто важи и за Зајков, Алексовски и Аврамовски.
Радески е на пат да биде. Чича Милевски јас реков ги мотивирал ќе гризат овие како курац се влечат.
Ќе ги видиме во второ.
Искрено во целата таа офанзивна линија Маркоски е најактивен (или бар најмалце он разочарува), Радески и Бабунски денес не се гледаат а со Аврамовски не сфаќа која е фората шпиц да игра, поеќе смета и хаос прави него што е некоја корист, цело време назад иде во офанзивен везен и цела формација напред се прави каша попара и само гужва се прави во средина а напред нема никој.Дупачот на ќерката на Чирич е криминал од играч.
Исто важи и за Зајков, Алексовски и Аврамовски.
Кире МаркоскиKoj e prviov?![]()
Nema da ima potreba kd nov krugПа цел циклус се ротираат тројцата, еден натпревар Бабунски после Николов после Зајков па пак од ново кругот.
Ебате младунците шанса не направија, уште па овој на Арена ги фали талентирани биле, сиротите два паса неможат да сврзат.
Ова циганчево од Врање Грујич требаше црвен да попие до сега.
Не ја победија Франција, нерешено изиграа двата дуели.Ne mi e jasno kako mozea da ja pobedat francija i da se plasirat na evropsko poso decava igraat katastrofalno , dali e toa od trema nzn ama katastrofa.
СЕ скапаа веќе играње и мурати и сите останати.При секој допир гледаат да добијат контакт и да легнат.Каков мизерен пристап на утакмица, против факинг Шпанија излегоа без респект сеа од Србија се усрале. Ти ебам Ју комплексот на инфериорност. Само не-Македонциве у тимот играат денеска, другиве ко од спиење да ги станале пред стартот...