ЕП (U-21) 2017 - Група Б

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Sega taa igra so spanija treba kako ludi da trcat . Nekoja topka od strana Srbite ne se kojznae sto . :oeoeoe:

Дупачот на ќерката на Чирич е криминал од играч.
Исто важи и за Зајков, Алексовски и Аврамовски.
Радески е на пат да биде. Чича Милевски јас реков ги мотивирал ќе гризат овие како курац се влечат.
Ќе ги видиме во второ.

Радески е на пат да биде. Чича Милевски јас реков ги мотивирал ќе гризат овие како курац се влечат.
Ќе ги видиме во второ.
Koj e prviov? :D

Velkovski napravi prekrsok za penal koj ne beše sviren pa srbite od vtora pogodija. Se izduvavme protiv Spanija (nepotrebno) pa sega ke gledame kako ke se vlecat igracite po teren.

Искрено во целата таа офанзивна линија Маркоски е најактивен (или бар најмалце он разочарува), Радески и Бабунски денес не се гледаат а со Аврамовски не сфаќа која е фората шпиц да игра, поеќе смета и хаос прави него што е некоја корист, цело време назад иде во офанзивен везен и цела формација напред се прави каша попара и само гужва се прави во средина а напред нема никој.

Освен Барди денес сите други играат разочарувачки.

Кире Маркоски

Ебате младунците шанса не направија, уште па овој на Арена ги фали талентирани биле, сиротите два паса неможат да сврзат.
Ова циганчево од Врање Грујич требаше црвен да попие до сега.

Се гледа разликата од играње во Вардар (по нивите низ земјата) и играње во појака европска лига.
Очајна физичка спремност. Ма да очекувано е.

Ne mi e jasno kako mozea da ja pobedat francija i da se plasirat na evropsko poso decava igraat katastrofalno , dali e toa od trema nzn ama katastrofa.

Ебате младунците шанса не направија, уште па овој на Арена ги фали талентирани биле, сиротите два паса неможат да сврзат.
Ова циганчево од Врање Грујич требаше црвен да попие до сега.
:cautious::cautious:

Каков мизерен пристап на утакмица, против факинг Шпанија излегоа без респект сеа од Србија се усрале. Ти ебам Ју комплексот на инфериорност. Само не-Македонциве у тимот играат денеска, другиве ко од спиење да ги станале пред стартот...

Ne mi e jasno kako mozea da ja pobedat francija i da se plasirat na evropsko poso decava igraat katastrofalno , dali e toa od trema nzn ama katastrofa.
Не ја победија Франција, нерешено изиграа двата дуели.

Мене па не ми е јасно како можевте до вчера сите да го дркате за нив и да отекувате за тоа кои херои биле, за денес сите да ги пцуете кои дупки биле итн итн. Точно дека разочараа денес и точно дека не можат да се носат со вакво ниво на Европско да играат, ама и вие покажувате (по милионити пат) кои гуски од навивачи сте, а победат одма го дркате кои играчишта биле и одма сите во А репрезентација да играле и гром генерација сме имале, а губат одма лузери биле да баталеле фудбал итн.

Каков мизерен пристап на утакмица, против факинг Шпанија излегоа без респект сеа од Србија се усрале. Ти ебам Ју комплексот на инфериорност. Само не-Македонциве у тимот играат денеска, другиве ко од спиење да ги станале пред стартот...
СЕ скапаа веќе играње и мурати и сите останати.При секој допир гледаат да добијат контакт и да легнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom