ЕП 2022

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување
Ова ако не е местење не знам што е. Инаку која е логиката една Данска која меле 55 мин и тоа со втор тим, одеднаш го губи натпреварот.

Ako e mestena sakam u finale da go jadat od istive

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Дај бе нека се угаснат коментарите од Мрт, не знам како плата земаат овие.
На крај кога заводи Франција коментаторот вика, Данска закажаа полуфинале со Шведска :facepalm:
Отворив табели да проверувам ебате трупот ебате.

Местенка од авион се гледа, арам нека му е на Данска, ако не ги пуштат овие ѓупците да играт полуфинале бисеро ќе му се срони....
Да ти ебам и ракомет и се, ептен пички овие Данска, да бог да Шпанија да освои и така да му се измоча во сурат на тоа бледите фаци, како ги замразив данците иако од секогаш ми биле фаворити дали еп или сп.
Најмногу криво ми е за Исланд, заслужија да се во борба за медал !
Не заслужија вака да исладнат поради мизерен и сомнителен меч...со втор тим газеја....

Исланд сами си се криви некни од готово вересија шо напраја со Хрватите. Јас мислев го добиле мечот, не го гледав второто полувреме. Иди дечко ми, му викам Исланд играње ракомет свака част, ми вели видов преѓе со Хрватска како играа, е шо му велам ги изгазија, отвори резултати ми вика, ко ќе видам шо ќе видам :pos:

Нема лутење, данците со досеганшните 6 победи се ставија во ситуација да бираат противник и одбраа. Можеби беше морално погрешно што не одиграа 100% до крај, но тоа е нивниот избор.

Ништо ново не е ова, се случувало и порано репрезентацииве, да си „бираат“ противник последно коло. Системот е тој што треба да се смени. Направи некои почетни групи со по 4 екипи, 2 поминуваат и после директно нокаут фаза. Вака пола од утакмициве во втор круг се тотално небитни за првенството.

А зошто Данска би местела полуфинале со Шпанија наместо со Шведска?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom