ЕП 2016 - Група Е (Белгија, Италија, Ирска, Шведска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе заврши како прва во групата Е?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
КЛАСИКА ИТАЛИЈА!!!![DOUBLEPOST=1466174792][/DOUBLEPOST]
Zaludno potrosheno vreme e da se gleda Italijanska reprezentacija pogotovo.[DOUBLEPOST=1466174698][/DOUBLEPOST]Eve gi, kolku se dosadni - tolku i srekja imaat. Bez igra - gol.
Koja среќа зборуваш? Тактички генијалци се. Не може цело постоење среќа да имаат секогаш вака тепаат.

Едерињооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо :vozbud::vozbud::vozbud:

КЛАСИКА ИТАЛИЈА!!!![DOUBLEPOST=1466174792][/DOUBLEPOST]
Koja среќа зборуваш? Тактички генијалци се. Не може цело постоење среќа да имаат секогаш вака тепаат.

Koi taktichki genijalci be? Roganje, lezenje po zemja i zadrzuvanje vreme?

Takticki genijalci :tapp:

AKO PISAM USE EDNAS NA KORNI UTAKMICA KUR PO CELO DA ME UTEPA KRVTA DA IM JA EBAM 3 KORNI ZEMAA ZA 5 SEKUNDI EDEN DA NE OSTANE ZIV SVE U PICKA DA IM EBAM
Минус ја чекаше? :pos:
Ја па плус ја имав, 0 имаа на полувреме жабарите, викам опрости се од тикетот Стефане, они за 2 секунди 3 корни направија сеа на крај. :ROFLMAO:

Проф. др. Антонио Конте :cuc:
За радоста да биде поголема и X-1 ја имав во кладилница, лапај си 4.6 коеф

dali e mozno da kvicite deka italija nakraj tepala , i igrala dosadno.
Pa vie za reprezentaciite sto navivate vo 90+ sekoj den pobeduvaat be
Sekoe prvenstvo za razllicni navivam, i sekogas nekoi sto ne se favoriti si odbiram.Na ova sum za italijanite,zatoa sto ne me privlekuva niedna druga reprezentacija.Site se otepani a se smetaat za favoriti.od 2009 do 2014 za germanija bev,ali nema smisla poveke za niv.
Navivam za inter,i iako cela reprezentacija e juventus jas povtorno ke bidam za italija.Preku kur mi e od precenti reprezentacii francija,anglija,belgija...

Какви двојни аршини. Англија вчера сите ја плукаат, никаква игра нека изгубат, сега жабариве мртви играат 3 пати полошо и поумрено и доктори биле. :tapp:

Мерак ми е за вакви репрезентации како Шведска кој пичкарски играат иако имаат освоено само еден смрден бод. Мрш да ви ебам умрените, цела утакмица пола шанса не се обидоа да создадат.

Италија проба да има шанси второ место да биде за полесен противник да добие, али не им успеа па дајте ги сега Хрватска или Шпанија да се играмо хехе.

Инаку ако забележавте на крајот како Киелини се обидуваше да добие жолт картон за да паузира против Ирска во последното коло, али не им успеа финтата и Буфон го доби :pos:

Какви двојни аршини. Англија вчера сите ја плукаат, никаква игра нека изгубат, сега жабариве мртви играат 3 пати полошо и поумрено и доктори биле. :tapp:

Разликата е тоа што Англија на хартија има многу поквалитетен состав, еден куп звучни и претплатени ѕвезди и нормално е очекувањата да бидат поголеми..

Него што е до мене ако Ирците по некоја случајност и извадат на Белгија утре нерешено, тогаш Италија нека им испадне со 2 цела постава и нека им даде 3 бода на последната утакмица

Минус ја чекаше? :pos:
Ја па плус ја имав, 0 имаа на полувреме жабарите, викам опрости се од тикетот Стефане, они за 2 секунди 3 корни направија сеа на крај. :ROFLMAO:

Да бе минус ја чекав уште си ја заокружив и го слушам овој закржлавениов драган и уште една коуна и уште една коуна и уште една коуна,племе да му ебам и на него

Браво Едер, на ист начин како што имам дадено којзнае колку голови со него на ФИФА :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom