ЕП 2016 - Група Е (Белгија, Италија, Ирска, Шведска)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе заврши како прва во групата Е?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Шта је пичке?
emanuele-giaccherini-celebrates-after-scoring-during-the-serie-a-ac-picture-id503820456

Aма Вилмотс вика дека Манчестер не знаел како да го користи Фелаини, а он знае. :D Хазард капитен :pos:

Џакерини што прием извади при голот, Нејмар да му подзавиди.

Солидно прво полувреме, Белгија може да биде среќна со 1-0, со оглед на шансата што ја имаше Пеле. Како не ја закова таа ауу :mad:

Задоволен сум од претставата на Италија. Нема страв кај нив иако играат против технички поквалитетен состав. Второ мора да се задржи компактност напред и назад, без грешки да се изигра до крај максимално. Хазард мора исто да продолжи да се удвојува и постојано мора играч да има до него.

Ајмо момци!!

Бонучи, Барѕаљи и Кјелини живи луѓе јадат, од Заев се полоши. Овие манекените во одбраната на Белигија киксаат на секое.

Белгија е класичен пример на преценета репрезентација. Какви играчи имала, чудо едно. Проблемот е што најголем дел од форумџиите кои пратат фудбал мислат дека Премиер Лигата е најјака на светот, а играчите кои играат таму се супериорни. Повеќе од пола репрезентација на Белгија игра во Англија, секој викенд ги има на ТВ, значи многу се јаки. Фалшива логика, јеби га.

Реално, одбраната им е циркус, Фелаини е срам за фудбалот, а Азар е една година паднат од Марс. Кога на тоа ќе се надоде тренерот е кој е веројатно најслаб на ЕП, тогаш нема да се изненадам ако не ја поминат групата.

Белгија ала овогодинешниов Челзи. Без душа, без идеја, бесконечни додавање кои не водат никаде.

Лепешки.

Бонучи, Барѕаљи и Кјелини живи луќе јадат, од Заев се полоши. Овие манкените во одбраната на Белигија киксаат на секое.

Белгија е класичен пример на преценета репрезентација. Какви играчи имала, чудо едно. Проблемот е што најголем дел од форумџиите кои пратат фудбал мислат дека Премиер Лигата е најјака на светот, а играчите кои играат таму се супериорни. Повеќе од пола репрезентација на Белгија игра во Англија, секој викенд ги има на ТВ, значи многу се јаки. Фалшива логика, јеби га.

Реално, одбраната им е циркус, Фелаини е срам за фудбалот, а Азар е една година паднат од Марс. Кога на тоа ќе се надоде тренерот е кој е веројатно најслаб на ЕП, тогаш нема да се изненадам ако не ја поминат групата.
и десет пати да се преценети да не можат среден ред да потиснат да ја нагазат топката против себе ги имаат дармијан пароло едер џакерини и дедо ми де роси

Нема игра Белгија. на средина тројца некреативни. Плус мртвиот Хазард и отсечен Лукаку. Мора Фелаини аут и Ориги/Караско ин, да с еврати Де Брујн поназад. Да сум јас и Хазард би го извадил ама ајде

и десет пати да се преценети да не можат среден ред да потиснат да ја нагазат топката против себе ги имаат дармијан пароло едер џакерини и дедо ми де роси

Дедо ти Де Роси за овие телињата е фудбалска институција.

Бонучи, Барѕаљи и Кјелини живи луѓе јадат, од Заев се полоши. Овие манекените во одбраната на Белигија киксаат на секое.

Сега реални да бидиме Белгија како тим се лоши,иначе вака како индивидуалци Лукаку,Хазард,Де Брујне,Витсел,Караско и Мертенс се одлични играчи што играат во квалитетни екипи..тоа што нивниот така наречен тренер не знае да ги компонира и да ги вклопи е нивна работа..иначе Белгија како Белгија немаат карактер и мадиња ,на светското најслаб фудбал играа дури можи да се кажи мизерен а сепак стигнаа до 1/4 финале и во тврд натпревар испаднаа од Аргентина.

Сега реални да бидиме Белгија како тим се лоши,иначе вака како индивидуалци Лукаку,Хазард,Де Брујне,Витсел,Караско и Мертенс се одлични играчи што играат во квалитетни екипи..тоа што нивниот така наречен тренер не знае да ги компонира и да ги вклопи е нивна работа..иначе Белгија како Белгија немаат карактер и мадиња ,на светското најслаб фудбал играа дури можи да се кажи мизерен а сепак стигнаа до 1/4 финале и во тврд натпревар испаднаа од Аргентина.

Од сите што ги наброја само Де Бруин и до негде Лукаку имаат одиграно две врзани сезони на ниво, останатите се шо би рекле вие шанкуриња кои играат една добра и седум лоши утакмици. Плус пола играчи им се вон форма, плус дебилот игра со Фелаини. Убедливо најпреценета репрезентација, ќе ми биде мило да испаднат у група

Де Брујн нема дојдено на утакмицава. На една рака му се бројат добрите пасови. Кандрева мозокот им го испи на десна страна, топ нафрлувања и многу е подвижен. Белгија игра лошо, тотално без идеја.
Наместо да го вади Фелаини, мисиров го извади Наинголан.

Јас да сум на местово на Вертоген има да го зашлапам Азар убаво. Ниеднаш не се врати да му помогне, а Кандрева го убива.

Lelele neka mu kaze nekoj na Draganco deka Vitsel e igrac a ne trener, pu da vi ebam kokoskarite, Vilmutc be da ve ebe u gz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom